Cruiser/Sidecar (Sepetli Motor) İçin Yardım..
-
19 Ağustos 2009, 16:51
Reklamlar
-
19 Ağustos 2009, 16:54
sepet takarsan motosiklet kullanma zevkini unut. sonuçta neredeyse üstü açık otomobil gibi olacak. bir de sepetli motolarda sürekli gidon sağa çeker.bir de istanbulda sepetli motonun çok tehlikeli olacağını düşünüyorum
-
19 Ağustos 2009, 16:54
Süper Moderatör (BBRR)
sahibindeni araştır süü ile sepetli motor var ... izh planet olabilir eski bi bmw olabilir mz olabilir bi sürü seçenek var fiyatlarıda öle uçuk değil
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
19 Ağustos 2009, 16:56
bende bir ara araştırdım. özellikle yurtdışı sitelerde hemen hemen her türlü motora sepet yapılabildiğini gördüm supersport makinalar dahil.
fakat burada motosikletin estetiğine uygun biçimde yapabilenine henüz rastlamadım. daha çok kütük gibi görünen modeller mevcut üzerinde biraz çalışma ile motosiklete uygun hale getirilebilir.
konuyu takip etmeye çalışacağım. bakalım neler çıkacak
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
19 Ağustos 2009, 16:59
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
sepet takarsan motosiklet kullanma zevkini unut. sonuçta neredeyse üstü açık otomobil gibi olacak. bir de sepetli motolarda sürekli gidon sağa çeker.bir de istanbulda sepetli motonun çok tehlikeli olacağını düşünüyorum
Valla tartışma konusu değil bu durum çünkü sepet illa ki olacak..
ama dediğim gibi çoğunlukla sepetsiz kullanacağım..Genelde şehirdışı mini turlar için kullanacağımdan dolayı çok sorun yaratmaz gibime geliyor..
BBRR adlı üyeden alıntı
sahibindeni araştır süü ile sepetli motor var ... izh planet olabilir eski bi bmw olabilir mz olabilir bi sürü seçenek var fiyatlarıda öle uçuk değil
Hani bir sürü var yav..Baktım ben bulamadım..1960-80 modellerden bahsediyorsan 5-10 tane var başka da yok
-
19 Ağustos 2009, 17:05
-
19 Ağustos 2009, 17:09
-
19 Ağustos 2009, 17:21
-
19 Ağustos 2009, 17:29
Alttaki race o olmaz ben cruiser arıyorum :D
Şaka bir yana aslında bana yapacak yer lazım ben adamlara şeklini söylerim..Manisa'daki gibi bir firma yokmudur acep bilen?
-
19 Ağustos 2009, 17:52
-
19 Ağustos 2009, 17:57
ozzz armudun sapı var üzümünde çöpü...
adam gibi bir motor al sepet olayını halledersin...
çinliler tek gitmiyor sepet takıpta rezil olma...
eşinede mantık çerçevesinde anlat sepetli motorun daha mantıksız ve tehlikeye acık oldugunu...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
19 Ağustos 2009, 18:12
mz al sanayide herhangibir kaynakçıya git sen fikrini söyle o yapsın
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
19 Ağustos 2009, 18:22
Sepetin kullanımı denge açısından sıkıntılı ama keyfi de başka diye duymuştum..
Neticede her motora sepet takılabilir teknik olarak değil mi?
-
21 Ağustos 2009, 00:03
güncel..
Sepetli motor önerileri?
-
ee hadi motoruda aldım..bu altomdakine uygun öneri?
-
-
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Motora yazık, değilmi? hehehe..
Neyse de sepet işi sorun hala..Farkındayım takılması problemli buna..başlığı hırtlatmak için yazdım zaten bu mesajı..
ölümüne cruiser diyorum evet
Ama ilk başta korktum 600 lüğe..ama gereksizmiş onu da fark ettim açıkçası..
Neyse artık seneye 600-650 alınca bu başlığı hortlatmak üzere diyorum..
-
engın bır ara bende düşündüm bu manısadakı fırma cargo ile gönderıyor 700 tl ruhsata işletmek sana kalıyor onun masrafı nedır bılemem benım cocuklarımdan ötürü istemiştim aksıne bendede eşim istemıyor haklıda arabadan farkı olmayıp tehlıke anın da kaçamassın bırde ağırlığı 35 kılo olmasına rağmen ruzgar hesabınıda koyarsak yakıt arttırabılır ya herşey bır kenara motosıklet zevki bıter ben işi cocuklarımla köşe kapmaca oynuyarak halledıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler