konu tarihi eski ama ben yeni gördüm keşke şu motoruna da el atsalarda v motor yerine sıra motor yapsalar ozaman tipine uygun bir reyç sesi verir
konu tarihi eski ama ben yeni gördüm keşke şu motoruna da el atsalarda v motor yerine sıra motor yapsalar ozaman tipine uygun bir reyç sesi verir
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
hıııı kardeş artık motoru değiştiren titreşimede bir çağre bulur herhalde, belkide çağre bulamadıkları için hala v motor
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
ön kafa ve egsoz dışında görünümü güzel....
ama yinede tercihim değildir
suyla çalışanını satsalar almam töbe
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
kanuninin bu motoru getirme gibi bi durumu yok. çünkü kanuni hyosungun Türkiyedeki modellerini parçalarını ıvırını zıvırını hepsini satın alıp üzerine etiket yapıştırdı. ve hyosungla bilmem kaç sene Türkiye sınırları içerisine model sokmaması karşılığında anlaştı. Bu motoru 2010 alınacaksa dışarıdan getirtmeli bence çünkü 2010 modeli 6 vites ve 30 beygir ve torku biraz daha yüksek. kanuni gts 250 veya diğer modellerini 2015 yılındada alsanız kanuninin anlaşma yaptığı tarihteki modelini almış olacaksınız. yani yeni hyosung gelmiyo aldıklarını toparlayıp satıyo kanuni. hyo yine hyo kanuni yine kanuni. sırf cüssesine bakan arkadaşlara cidden inanamıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz doğru ama, gövde kocaman olup güç olmayınca yanına yaklaşıp bakmaya gelenler hımmm bumuymuş hadi kolay gelsin deyip suratını asıp geri dönüyorlar. aynı Arnold Schwarzeneggerin 50 kilo ile benç pres yapmasına benziyo ben isterdimki zzr 1400ün cüssesi zx6r gibi olsun derli toplu motor gibisi yoktur bence yakışıklılık olsun kalite olsun. iyi sürüşler
en az bir iki yıl var desene o zaman yeni modele :(
kawasakinin 400 lük raceleri var zaten ama şu an hepsinin helvası kavruluyo..
race de hep fazlasını istiyor insan.. bu nedenle kimse ekonomik olsun tasarruf yapıyım derdinde değil...
yani 600 lük dururken 400 almak olmaz..
geçiş motoru dersen ayrı ama 400 lük süren 600 lükde sürer
Depo ve Far kısmınada el atsalar çok iyi olur özellikle Depoyu düzeltmeleri gerekiyor çok çirkin gösteriyor motoru gereğinden fazla kaba ve büyük
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Tek beğenmediğim kısmı koltuğun arkası ve arka farı idi. Onlarda benim düşündüğümü düşünmüşler herhalde Bence gayet güzel. Bazı arkadaşlar 250cc lik 9000 TL lik bir motordan çok şey bekliyorlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bu modeli getirmediler türkiyeye.model ölsün.2012 de yeni model diye getirirler anca.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)