o top gibi depoyu değiştirmedikleri sürece vasattan kurtulamayacak bu motor.
o top gibi depoyu değiştirmedikleri sürece vasattan kurtulamayacak bu motor.
güzel makine ama kayda değer bi değişme yok.ön tarafı aynı egzostuda değiştirmeleri lazımdı bence.aynı tas aynı hamam....
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
Oynayın oynayın , kasayla oynayın.Motor aksamıyla oynuyacağınıza kasayla oynayın.Battıkça batıyosunuz.Bırakın bu işi japonlara artık.Beceremiyosunuz.Yakında bir zamanlar hyosung diye bir motor vardı diye anılarımızda kalacak.
vallahi on numara bi motor ama bu motorlar nasıl yani konfor,sürüş,hız,performans açısından nasıl sizce ve cbr 125 rla karşılaştırıldığında aralarında dağlar kadar fark var diyen arkadaşlar var ben cbr 125i biliyorum ama bu motor hakkında bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum bi yardımcı olur musunuz? nasipse seneye almak istiyorum bu keratalardan ama cbr 125mi yoksa bu mu?
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
farların üst üste olmasından nefret ediyorum.
önden bakmayı kabul edemiyceğim tek motor türü
onun harcinde kuyruk tasarımı güzel olmuş.biraz keskin çizmişler koltuğu ve kuyruğu
önü cok gıcık
görüntüye bakıp konuşmayın derim ben. tamam şimdi kanuni aldı ve işin içine etti ama nyo gerçekten iyidir arkadaşlar. hyo yıllardır 29hp 250cc sınıfında boy gösterirken honda efendi cbf250 yi ortadan kaldırıp, üstüne cbf 500 ü getirmeyip direk 16.000tl lik hornete mecbur bırakma politikası sunarken yarı fiyatına ve çok da kötü olmayan işçilikle ( ben 1 sene kullandım, anasınıa ğlattım makinanaın ama sadece yağ, buji değiştirdim de tık demedi ) bence türkiye için önemli bir fiyat çitası düşürücü etken. düşünün ki, hyo olmasa idi, çinliler olamsa idi şu an ninja 250 ülkemize gelirmiydi, ya da şu an kaç tl ye satılırdı???
valla arkadaşlar, bir de şu var ki, ben artık tipe filan bakıp almıyorum motoru, boyuma uysun, gücü olsun ve yolda koymasın yeter.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sadece motoru kotulemek icin yorum yazmissin. Kullanmis olsun boyle seyler yazmazdin. Ayrica oncelikle kendi motoruna bak derim, bizim arkadasta var senin motordan, mahallede cocuklar " Abi sen PIZZACI mısın " diyorlarmis bilmem anlatabildim mi. Bizim motor 250cc icin alinabilecek, şu 3 özelliği barındıran tek motordur; fiyat+kalıp ve görunus+performans.
Vay, koreli dostumuz Siyah-Beyaz kombinasyonunada girmiş!
Poposuda çok güzel olmuş.. Hadi bakalım; Kanuni getirirse ne ala.. Ama metehan'nın dediği gibi; yaş iş..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bi kuyruğuyla deposunu beğenmediğim bi motordu.Kuyruk süper olmuş depoyuda değiştirdiler mi.Bi tane sipariş vericem
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
egzost ve arka lastik de makyaj istiyor kanımca
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ARKADAŞLAR JAPON VE ALMANDAN ŞAŞMAYALIM.KALİTE İSPATLANMIŞTIR.
Hyo'nun da kalitesi ispatlandı bence.
2005'ten beri yollarda ve birçok kişiyi motosiklet kullanıcısı yapan, aynı zamanda parasının hakkını sonuna kadar veren kalitede bir makine.
Kategorisinde bir misyon edinen ve başarıya ulaşan bir motor; Hyo sayesinde birçok insan SS motosikletler kullanmaya başladı. Onun açtığı yolda diğer 250'likler de Türkiye'ye ithal edinmeye başlandı, ayrıca rekabet edebilmesi amacıyla fiyatları da makul tutulmaya çalışıldı. Yani bugün bir Ninja 250'yi bu fiyattan alabiliyorsanız, bu konuda Hyo'ya çok şey borçlusunuz diye düşünüyorum. 250'lik Kawa'yı ilk getiren Z-Moto olsaydı kimbilir ne kadardan satışa sunardı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)