Prometheus
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
Prometheus
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Crato
Cezerye
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Evet gerçekten güzel bir konuya değinmişsin, sitenin en eski üyelerinden olmama rağmen şahsen tanıştığım kimse yok( motoshowda stantta tanıştıklarım hariç, zaten o kalabalıkta kimse kimseyi hatırlamaz). 7 yıldır İzmitteydim, Temmuz itibari ile Samsun'a dönüş yaptım. Tabi bizede bişey olsa haberiniz olmaz büyük ihtimal...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
yoklama alıyorum herkez otursun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ya zaten ramazan geldi cerrahiyi hepten unut mali :D
yoksa ne oruç ne abdest kalır takılırsa sen varken :D
Metehandoro Panda da kayıp bu günlerde.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim ismim de anılmış ( özellikle BBRR güzel anmış ) ama ben aslında hergün MT ye girip şöyle bir bakıyorum.
GV650 başlığını da da düzenli olarak takip ediyor ve yazıyorum.
Ancak bir çok başlık da gözümden kaçıyor tabii. Bunu da kaçırmışım.
( Sağolsun coq kardeş bu başlığı söyledi )
Diğer konularda olmayışımın sebebi, hiç bir konunun uzun süre ciddiyetini koruyamaması...
Eminim ki bu başlıkta adı anılan "ciddi" bir çok insan aynı sebep ile gözükmüyordur.
Uğraşıp, fikirlerini ve görüşlerini ifade ediyorsun. Aradan kısa bir süre geçiyor ve konu hemen geyiğe sarıyor.
Sanmayın ki şikayetçiyim.
Ama maalesef ben geyik yapmayı bilmiyorum. Daha doğrusu geyiği mangalbaşında, arkadaş sohbetinde yapabilen eski kafalı bir adamım.
BBRR aslında haklı galiba...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Hayırdır ölüler mezardan mı kalkıyor , cadilar bayrami icin biraz erken degilmi Eskı uyeler yenilere yer aciyor iste fenami. Dinazor olduk biz artik
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Mayis ayinda Ducati ile son surat Evlendirme dairesine girdim. Sorma feci kaza idi Ducati yi Antalya ya geri getirdik ama binmeye vakit kalmadi:(
Ducatilerin nikotin orani japonlara gore daha yuksektir. Buyuk baglilik yapar
Fransa buyuk tatilde ulkeyi sana mi emanet ettiler Coq Burasi F plaka dan gecilmiyor acikcasi:
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
rigel ve murat gergerli abileri özledim ben....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
yok artık tubis :s boşanmış :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)