bende be yiğidim, bende be aslanım
http://www.youtube.com/watch?v=zo7OjqY5EiM
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Arkadaşlar 'Mengu16' neden forumdan uzaklaştırıldı bilen var mı acaba?
Merak eden çok ama herhangi bir açıklama yapılmayacak herhalde.
9 yıl bu forumda kalmış bir kişi nasıl bir sebepten dolayı uzaklaştırılmış olabilir ki?
mengü 16 forumdan mı uzaklaştırıldı?....moderatörler biliyordur onlar cevaplasın neden uzaklaştırıldığını
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
mengü düzgün adamdır. Niyekine?
'Mengu geri gelsin mi?' diye bir anket açalım. En az %90-95 olumlu olacaktır.
çok garip bence çok merak ettim nedenini açıklama yapılırsa seviniriz..
Bende burdayım ha bu aralar iki tekerden çok iki bacaklılarla uğraşıyorum
MENGÜYÜ İSTİYORUZ...MENGÜ 16 SIZ BİR FORUM DÜŞÜNÜLEMEZ
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Mengu16'nın üyeliği aşağıdaki forum kurallarına uymayan mesaj yazması nedeniyle 7 gün kapatılmıştır.
İlgili mesaj forumdan kaldırılmıştır.
1.2.8. Başka bir site katılımcısını, üçüncü bir şahsı, kurum ve kuruluşları küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz. Forum yöneticilerini, kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
Beninde bir forumda moderatörlük görevim var , forumlarda iki tip üye var bence , birincisi yazanlar , ikincisi okuyanlar , birincisine dikkat etmek gerekiyor çünkü birincisi olmazsa ikincisi hiç olmayacak !, "Mengü 16" birinci grupta yer alan userlerden ve kaybetmemek gerekiyor zaten gördüğüm kadarı ile Çin malı motorlarda , çözüme yönelik paylaşımlar pek yapılmıyor , bilen de yapmıyor !!!, Mengü 16 ,Teo 23 , Adem 80 ve Ygk nikli arkadaşlar bu konuda öne çıkan arkadaşlarımız 24 saatlik ban yeterli bence Banı açılsa iyi olur kanaatindeyim , arkasında baya ğı bir kitlede varken iyi olur , forum kazanır neticede !!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
banlanan kişilerin ne kadar banladığını görmelerini sağlayacak bir formül bulamazsan böyle olur başkan...tenkik olarak mümkün değil dedin ben bile çoğu zaman kaç ay ban yediğimi bilmem...hani benim profilime açıklma yapmıştın ya şu nedenle banlandı diye aslında onu bana kişiye özel değilde herkese yapsan ne harika olur ama ...çözüm yok diye bir şey yok bulucan aga...bulamazsan bir modu görevlendircen o uğraşcak...düşünsene banlanıyorsun ve neden keç gün olduğunu asla bilmiyorsun...ha biliyorsun pm atılıyor ama onuda ban açılınca okuyorsun bak Allahın işine
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mengü kardeşimizin cezası ne zaman bitiyor acaba?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)