BBelt i bir konuda mesaj içeriği değiştirdiği için ben atmıştım cezası bittikten sonra tüm mesajlarının silinmesini ve üyeliğinin iptalini istedi
ancak mesajların silinemiyeceğini ve bunun siteye üye olurken üye kurallarında belirtildiğini söyledim ve o günden sonra sanırım kendi isteği ile bir daha konulara yazı yazmadı
kuvvetmira ise siyasi içerikli yazılar yazmasından dolayı 1 ay ceza almıştır ve cezası 8 eylül tarihinde sona erecektir
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
The dude vardi,
özledim....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Gelen çok olduğu için, giden pek önemsenmiyor..!!
Yol masrafını çekenle bulunduğu yere gelip tanışabilirim
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Dude'da mı klavye kapatanlardan? Ben de ne zamandır Grappa bekletip, arayacak soracak fırsat bulamıyorum... Bir ara sitede rastlarım nasıl olsa, o ara haber ederim diyordum ki bu kapanmaca işinden habersizdim ben. Alternatif yollardan ulaşalım o zaman...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ejlover (Uğur) da kayıp.. Ne tez miş birade ryaza yaza bitiremedin dön artık geri!!!! Ccman Oktay Abi de kayıp.. Azerbeycan da iş kovalıyordu en son.. Ey gidi Ninja 250 Başlığı
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
okyanus 126 vardı oda yok artık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kiraz nerde acep? En son motoru çarpmıştı ama iyiydi. Pesmi etti ne?
toprağım "motorhocası" geliverdi aklıma.....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)