Ne öyle ne böyle aslında, sitede kıl olmakla başlayıp hayatımdaki sayılı kaliteli insanlar arasına girenler de vardır, misal BIYIKLI
, ilk zamanlar yazıları fikirleri çok sivri çok uç geliyordu, arkasından düşünmediğim etmediğim şey kalmıyordu, tanıyıp gördükten sonra kendimle bu kadar özdeşleştireceğim bir insan olabilmesine şaşırdım, birçok şey paylaştık, hayatımın sonuna kadar da umarım böyle gider...
Diğer taraftan, sen de güzel bir örneksin mesela
özel bir diyaloğumuz, muhabbetimiz olmadı, çok birşey paylaşmadık belki, gördüğüm ettiğim kadarıyla hiçbir fikrini paylaşmıyorum yine, kafa kafaya zıt her düşüncem diyebilirim, ama inanılmaz bir saygı sevgi besleyip, sebebini anlamadığım bir sempati hissediyorum, bir yere bir şey yazdıysa sağlam bir fikir çıkacak altından diye bakıyorum her mesaja...
sametagir keza, bugün durduk yerde konuyu açmayayım dedim ama, çok çok tanımaz bilmezken yazın dönen bir kamp konusu yüzünden, fazlasıyla ön yargıyla başlayıp yine sadece yazdıklarından çizdiklerinden hareketle kaliteli, tanınması, hayat deneyiminden, bilgisinden faydalanılması gereken biri imajını çizdi gözümde.
Milyon kişi gelip geçiyor şu veya bu şekilde sanal olarak ömrümüzden, bir çoğu şu veya bu şekilde iz bırakıyor bizde, görmesek de duymasak da, tanımasak da...