Merak etme ben sana kitlemek icin hep hazirim ama birsey dogru murat yok o olmayinca motor ve motor camiasi cok sıkıcı geliyor o yuzden hic ilgilenmiyorum girip bakiyorum okuyorum ama yazmiyorum..
Merak etme ben sana kitlemek icin hep hazirim ama birsey dogru murat yok o olmayinca motor ve motor camiasi cok sıkıcı geliyor o yuzden hic ilgilenmiyorum girip bakiyorum okuyorum ama yazmiyorum..
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Hakkındaki hitaplar...vs "ağa"ya varmışken bile her sabah aksatmadan hiç kimsenin uyanık olmadığı saat 6'larda işinin başında olup üye olduğu sitelere de göz atmak çok kimsenin harcı olmasa gerek. Kayıp olmadığını bilmek sevindirici en azından...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Halis agamın bedeni klavye başında ama ruhu kayıp ...nerde o eski aga... lafı bi koydu mu teee Bağdatdan duyulurdu zelzeler olurdu üyeler banlanırdı... hey kii ne heyy...eee yaşlandı zira..eski iktidar kalmadı...
ben MT Yönetimi arıyorum...onlar kayıp...hatta eleştiriler önerilere müsaadenizle bir konu açıp ortalığı az hareketlendiricem ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Angara'dan jr. vardi, noldu o buyudu adam oldu herhal, gozukmuyo.
yo gayet iyi olmazsa bu topacda ismi geçtiğini ileteyim ona
ANGARAJ
Bizim dönemden birde xxxxx(5x ) vardı. En son cbf 500 almıştı ondan sonra pek sesi solugu çıkmaz oldu.?
mete eski halis için eski mete de lazım sende dötünden korktugun için eskisi gibi dalamıyorsun benle beraber sende yaşlandın farkındamısın bilmem ben halla burdayım sadece artık okuyorum takip etiklerim azaldı..
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
lucas teessüf ederim kardeşim adam değil miydik?
sözün var karaca'da kahve içeceğiz.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
buralardayım geleceğim mutlaka sağolasın.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bir de istanbulda RunemagicK nickli bir arkadaş vardı 150 zat vardı sanırım en son ne oldu acep
remzi_39 bu nerelerde ya birde fransız horozu vardı o da kayıp
@Mete_han,
Worider ve 5x'i unutmuşsun
May the Force be with McLaren Mercedes
Arada bir görünmek icap eder mete. Bir de 5 turda 2 tur yemeniz bizim hile yapmamızdan değil, sizin F1 aracını becerip de sürememenizden kaynaklanıyordu, hatırlatırım :D
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)