Bir ara başörtüsü ve uzun elbiseyle ss kullanan bi hanım arkadaş vardı..??
Bir ara başörtüsü ve uzun elbiseyle ss kullanan bi hanım arkadaş vardı..??
İmana gelip Cruiser kullanmaya başlamış.
Uploaded with ImageShack.us
Hahahahaa...İyimiş...
Üzüldüm bak şimdi...açeydım gollarımı ..getme deyeydim..duraydım böle..
teyzemede yakışmış makine...
Öpüyorum ellerinden....
bazen 2005-2007 yıllarının mesajlarına bakarken cevap yazan bayanlar görüyorum şimdi ise sıkışıncakonu açıp birdağa kayboluyorlar siteye girip kendilerinide ilgilendiren konulara yorum yapsalar ya madem üyeler
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır forumdan uzaklardayım. Arada bir girip göz attığım oluyor. Motosiklet.net her motosiklet kullanıcısına hitap eden büyük bir platform. Çoğu kişi değerini bilemedi. Bazı durumlara üzüldük bazılarına sevindik. Burada emeği geçen çok arkadaşımız oldu olmakta. Aynı şekilde burada faydalanıp motosiklet hayatına çeki düzen veren motorcu kardeşlerimizde oldu ve olmakta. Uzun bir süredir işlerimin yoğunluğu ve bazı çalışmalarım nedeniyle siteyi uzaktan takip eder durumdayım. Tüm motosiklet.net üyelerine, dostlarıma ve site yönetimine selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
benim bir tane feyk üyeliğim oldu ...o da dombili_han...uzun süreli banlandığım bir dönemdi Skul Erhanında bilgisi vardı inanmazsan kendisine sor...bayağı bir süre sadece feyk üyelikle konu okudum cevap yazma durumum teknik olarak zaten yoktu Erhan o şekilde ayarladı...
cevap veriyorum kayıtlı değil...ben delikanlıyım şerefim üzerine yemin ediyorum...hadi bakalım sen biraz şerefin haysiyetin varsa aksini iddia edersin...iddianı kanıtlayamazsın sana karaktersiz dersem darılma kuzucuk...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kayip motorculari bosverinde benim motorun anahtari kayip 2 gundur, evde ama nerde ulen bu?
bende motorumu kaybetim görenlerin insaniyet namına haber vermesini rica ederim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
yarın konu yeni açmayın ,
karım kayboldu bulamıyorum anahtarlarım çantasında kaldı
*acil düz kontak hakkında bilgiye ihtiyacım var.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Lucas geldiğine göre hersey hallolur
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
[QUOTE=Lucas;2470110]Anahtari sende mi bari? :p[COLOR="Silver"]
anahtar bende motoruda buldum pert etmişim servisteymiş şimdi yedek anahtarlarıda verdim biri satın almış bende kaskodan parayı alıp yenisini aldım kaybolan pert olan s1000rr hükümsüzdür
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
S1000rr'dan tencereye... Baya radikal bir degişim olmuş Yaşlanıyoruz herhalde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)