Eski modlardan bir Shadow_vt Recep Abimiz vardı...
Uploaded with ImageShack.us
Eski modlardan bir Shadow_vt Recep Abimiz vardı...
Uploaded with ImageShack.us
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eskiler gibisi vamı be...darlandım gine..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ne takıntısı aga...eskisi gibi foruma takılmıyorlar ona taş atıyorum işte...sende ne kaskafalısın be hacım...muhalefetden mod olmaz...arızayı kim yönetici yapmış..arıza geldim arıza giderim...
abi sana lafları koyamıyorum ya artık enerjim içimde patlıyor... beni en iyi sen kaşırdın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Vay be gerçekten uzun zaman olmuş siteye girmeyeli...
Motor binmeye devam ediyorum bi sıkıntı yok şükür..
Mete_han bey duyumlarıma göre siz hatırlamışsınız beni teşekkür ederim..
Dostlarla fuarlarda görüştüğümüz için siteye girip bişiler yazma ihtiyacı duymadım..
Ama MT herzaman benim yüreğimde ayrı bir yeri vardır...
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Deme pot kırdık desene.... Ne bilem abi sana boyle giydirdigine gore dedim bir yerde delik deşik ettin onun acısına konusuyor sandım....
Bu arada abi adam haklı kontra diye birsey yok kontra yapa bilmek icin 50km den yukarı cıkmak lazım Allah işallah sanada SS nasip eder metehan... (ama 150 cc gibi kullanma ilk virajda sağ virajda sol bariyellerden toplamayak seni )
ohaaa 125 km yi ve o cüsseyi hangi disklerle durduruyor... Bu arada okadar hıza cıkıyorda virajları nasıl donuyor onu merak ettim gercekten kontra teknigini bilmiyormu yoksa arkadasa karalama kanpanyasımı yapıyorsun halis beycim
Eskilerden hatırladıgım bi "xxxxx"(5x) vardı. 2-3 yıldır pek görünmüyor. En son cbf 500 alıp aldıgı gün yatırmıştı. Ondan sonra motosikletle ve motosiklet.net'le olan ilişkiyi bitirdi sanırım ...
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Olmammı beyaaaa.... Ne zman nerde saat kaçta... Aslında söyle bi kuzu alsak tam sile veya riva tarafına gitsek guzel bir hafta sonu gecirsek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)