@Özer
Daha önce de bu konu hakkında yorum yapmıştım. Kısaca şunu diyeyim, motosiklet bazıları için bir tutkudur. Tutkularda hiçbir şekilde mantık aranmaz. Eş, dost, çoluk, çocuk tutkusu olan insan için bir engel değildir. Sinan Sofuoğlu gözlerimizin önünde öldü ancak biz aynı gün antremanlara devam ettik, birçok arkadaşım sakatlandı ama bu beni en ufak şekilde durdurmadı. Eğer böyle bir mantık olsaydı, dünyadaki tüm yarışçılar bekar ve çocuksuz olurdu. Çoğunun ailesi var ve aileleri bu konuda sonuna kadar destek oluyorlar. Ben 2008 sezonunda yarışırken eşim hamileydi. Bizim insanımızda çok yanlış bir mantık ve belki de motosiklet konusunda deneyimsiz ve bilgisiz olduğumuzdan büyük bir korku var.Son satırlarına kısa bir yorum yapmak isterim. Motosiklet hepimizin bir parçası ancak hepimizin yavruları var....bizlere bağışlanırlar ve acı günlerini görmeyiz inşallah. Evlatlarımız bizlere muhtaç onun için,yarışlarımız pistlerde değil hayatın gerçek arenasında olmalı.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Kayıp motorcular gazcılardan sanırım konu biraz karışmış..
Ertech uzun süredir yazmamış ..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Motosiklet yokken yazasımda gelmiyor
Okumakla yetiniyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
MT aşkına Biriside beni merak etmemiş
eskilerden kim kaldı şurda
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
@Özer
Bunca zamandır o kadar çok tanıdığım kişi hayatını kaybetti ki bu forumda... Bazıları birçok kez gezilerde beraber olduğumuz, muhabbet ettiğimiz gencecik arkadaşlarımızdı. Onur Sual arkadaşımızın bana özelden yolladığı bir mesajı silmeye bile elim varmıyor. En son ben yarışırken destek vermek için geldiğinde görüşmüştük. Ancak bu ölümlerin çoğunun da sürücüden kaynaklandığını biliyorum. Senelerdir bu forumda insanlara birşeyler katmak adına emek harcadık, zamanımızı verdik, bilgi ve deneyimlerimizi paylaştık. Ancak hala birçok kişideki bilinçsizliği ve inadı kıramadık.. Onur arkadaşımızın mesajı da bununla ilgiliydi. Açıkçası ölümler beni motor sevdamdan vazgeçirmiyor. Unutmayın tehlikeli olan motor değildir, sürücünün kendisidir!Sende çok haklısın kardeşim. belki daha çok taze kaybettiğimiz Gökzel kardeşimizin hala aklımdan çıkmamış olması etken olmuştur...dediğin gibi binmeden de yapamıyoruz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Hoşgeldin BOY... Umarım herşey iyidir
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Haşin Çucuk S e r t M e r t
abi adam kayıp değil ki daha geçen doğum gününü kutladık...sadece ilgi istiyor yavrucak...
Şunu merak ediyorum acaba tekerde kim kimin eline kontak anahtarını verir...
eMTi olarak alem buysa tekerci o diyebileceğimiz bir medar-ı iftiharımız olsun...
bu arada Gökhan abi Mert senin için ortamlarda kırdı .ıçını oturdu aşağı balon gibi söndü şeklinde şeyler diyormuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah için açıya bakınca Mertin bu işlerde yeni olduğu malum...
kızıştırmak derken Mart ayı bile değilki hacı...
Birde AYE gelsin o diktimi tam diker... Ayedeki kriter "tekerdeyken artcı asfalta elini değmeli..."
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bacom mertim bitanedir, bi ayaklanıyim de daha ne tekerler koyucaz beraber
GKN MOTORS
Eksik olma abi saolsın sen bnlara bakma solo motorcusu değilim ben bunlar gibi düşer kalkar yoluma devam ederim oturmam bu gkn Balonu gibim
Gkn im canım bacom tek tekerde takriben % 105 derecelik bir açıyı görmüş biri olarak bana çok diken muhabbeti yapmamanı öneririm :
Seviyorum seni canm
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)