Ola ki benden uzun süre haber alamssanız motorsuzum demektir , zaten öylede yaşamıyorum demektir.
Ola ki benden uzun süre haber alamssanız motorsuzum demektir , zaten öylede yaşamıyorum demektir.
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
Edy de yok ortalikta uzun suredir.
Boy'u merak eden arkadaslar için soyleyeyim, yaris haftalarinda ugruyor buralara.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bir de patriote vardı, o da uğarmaz oldu
watercolours da deşifre olunca girmiyor pek
İnşallah herkes topic te görmek istediği ve merak ettiği arkadaşının yazısını görerek rahatlar.Allah hiç kimseyi korktuğu ile karşılaştımasın. Buradan da MT nin büyük ve birbirine bağlı bir aile olduğu, aile fertlerinin görmediği kardeşi için tedirgin olduğu anlaşılıyor. Onun için uzun süre ayrı kalan arkadaşlarımızın konulara katılmadığı için büyük bir sorumluluk altında olduğunu bilmesinin gerektiğini düşünüyorum.
34 EU 191
patriote iyi sayilir, her sabah karsilasiyoruz.
Ellerini ayaklarini baglayip agzini bantladik.
O yuzden siteye giremiyor.
Bir uyemiz daha vardi.
Geçen yil Amerika'ya gidiyorum diye baslik açmisti.
Tugçe'miydi?
Gitti galiba, uzun zamandir yok ortalikta.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ben mondial 151 rs topiğinin kurucusu ve değerli paylaşımlarıyla gerçekten bizlere fazlasıyla yardımı bulunan
motorin üstadımızı merak ediyorum
Aslında ben de birilerini merak hatta bir kac kişiyi merak ediyorum... Saygıdeger. YÜREKCE ve Sevgili HUCEYİN nerdesiniz....
Bu arabelirtmeden gecemiycem.. Başlık guzel. Bu başlık uzun bir sure aktif kalacaga benzerr...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
hızliimam diye bir üye vardı bayılıyordum başlıklarına hatta başlığı açar kaçar biz burda arkasına 100 lerce mesaj yazardık keşke gene gelsede biraz eğlensek
İki kişinin bindiği motor değildir.
Pm at ozaman
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Edy(Erdem) ve Bambam(Hasan) da pek görünmüyorlar artık.
Gerçi Hasan son kazasından sonra bir süre ara verdi sanırım motosiklete ama, Erdem'den haberim yok.
Bu ayın 12 sinde ailemle beraber Boğaziçi Ekspresiyle Eskişehir'e gidip dün döndüm ve gitmeden 1 gün önce Eskişehir'li arkadaşımız motorhocasının ziyaret defterine mesaj attım.
Nisan ayından beri forumda yok gerçekten durumunu merak ediyorum inşaAllah kötü bir şey yoktur.
hasan abi felan wardı bi aralar nicki yanlış hatırlamıyorsam plur'du o nerelerde acaba ....
en son kaza yapmıştı kendisi 1 sene yarışamayacakmış araba alıcam diyodu kendisi.. iyi durumdaydı ama
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
insan önce kendini bilmeli diyerekten ben burda olduğumu belirtmek isterim "
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu patriote'tan da bir kurtulamadık..
Tuğçe değil, cezerye'ydi, o ilk planda gidememişti, ama sonrasında ne yaptı bilinmez Telefonla, maille falan ulaşılamıyor...
Hakikaten motorinn kaşla göz arasında kayboldu ve görünmedi bir daha, şimdi farkettim ki okumayı özlemişim...
En son ben "gördüm" sanırım onu...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)