abicim allah bağışlasın vallahi tıpkı sen.bu arada senide özledik mangalcılar olarakbu arada motorunun çalınmasına çok üzüldüm abi büyük geçmiş olsun
burak abi vardı twister ı olan,sonra pınar ı göremiyorum,ihsan hakan abimiz yok,istburak vardı en son ben askerdeyken köprüde kaza yapmıştı cıbırıyla,şimdilik aklıma gelenler.erdinç de kurye oldu siteye girmez oldu.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ozrace kardeşim vallah ben de özledim mangal sohbetlerini yaa buraki ile görüşüyoruz, motoru sattı, askerden döndü, doktorası bitti vs. ihsanhakan küstü gitti biryerlere takılıyor aramaz da oldu ne yalan diyeyim Pınar dan desen son gezimizden bu yana (neredeyse 2 sene) hiç habar yok. Bizim gezilerin düzenleyicileri kocaeli gurubuda ortalarda görükmüyor, uçanteneke, teflon vs
Poturdak
Denizci Allah bagislasin.
Tam isirmalik o yanaklar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
alp_tunay arkadaş,
bir sabah arabam ile işe gidecektim ve bir baktım motorum olduğu yerde değil giden de gelmez biliyorsun, minübüs gibi bir şeye atıp götürmüşler. Tam da satıp silverwing alıyordum o hafta. Hatırladıkça delleniyorum. Ne diyelim kısmet Sizlere bişey olmasın zamanla yenilerini alırız işallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
Eyvallah coq, hepimizinkini bağışlasın Ben zati ısırıp duruyom anası ile kapışıyoz hep
Poturdak
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bir zamanlar bir aslan terbiyecisi vardı duydumki şimki fare terbiye ediyormuş garibim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Yalnız böyle her yazmayana mefta muamelesi yaparsak hep beraber paronayak, manyak bi site oluruz. Buna çok güldüm ben : ))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
he aynen oyle
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bende mrsago yu merak ediyorum?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ben geldim
efto sende bi rahat dur yav...seni savuncam diye milletle papaz oluyorum zaten ayağım kayacak sonunda...bulaşma millete...he de geç...sonra mdye kalırsın oralarda 13-14 yaşında bebelerle çekilmez bu hayat...bak MD den buraya akın var zaten son dönemlerde...herkes doğru yolu bulmaya başladı...
bulaşıcammm şaka ya ben kimse bulasıyorum onlar bana bulaşıyo,Allah düşmanın bile akıllısını versin,hiç çekilmiyo valla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)