I stay in the Pakistan.
ah ah bir aye vardı eskiden motoru vardı şimdi artık sadece klevye motorcusu oldu of of
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Hacı abi Pakistanda bir tekstil sektörü var abooo...Benim Held mont Pakistan üretimi...bu kadar kaliteli dikiş kaliteli kumaş görmedim...4 yılda yırtılan yerleri görmelisin...ne alakaysa bu geldi aklıma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
Halis abi senin bir TIR la flörtün olmuş...o vidoyu bekliyoruz Aye Prodikşından...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bizim Lucas efendi nerelerde bre?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Lukas otobos şoferi oldu...aksarayyy aksarayyy...adanaa konyaaa...izmitt sakaryaaa...
bak bak kim okuyor buraları...apaçi BABAÇİ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne örümcekmiş öyle maşşşallahh
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Güzel bir başlık ve düşünmeye iten bir etkisi oldu bende
Ancak kötü haberlerin kendini bekletmediği istisnai durumların dışında er ya da geç ulaştığını biliriz.
Allah korusun ve acı da olsa sevdiklerimizin acı haberinden eksik olmayalım.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
adam atıldı diye arkasından atıp tutmayın ayıp ayıp
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bizim bir havaalanı kontrolörümüz vardı Alper'miydi ismini hatırlayamadım Tophane müdavimlerinden. Nerelerde acaba bilen var mı?
Poturdak
Allah bağışlasın nerede AsfaltMeleği,Gencay endişelenmeye başladım,2.12.2009'dan beri kayıptır,görenlerin insanlık namına...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)