Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu konuyu bende düşünmüştüm, içine kendimide katarak tabi. ölsem burada kimsenin haberi olmaz.
gerçi bende uzun zamandır girmiyorum siteye ama hala hayattayım merak eden varsa evde internet bağlantım yok artık ve ayda 2-3 defa giriyorum cafeden.
Halis abi bak geçen ne gördüm anlatayım...Cartoon Otel var Taksimde...bir müşteriyi almaya gittim...biraz beklerken elimi yüzümü yıkamaya lavaboya gideyim dedim...birde baktım Sinbonun bir zımbırtısı vardı orada...çok şeker bişey...otomarik sıvı el sabunu makinası ama mübarek uzay gemisinden fırlamış gibin bir ürün...dijital ekranlı...3 tane digital göstergesi var...içindeki şampuanın oranını gösteriyor falan...çok harika bir ürün...valla bayıldım...
aklıma şey geldi...ulan motorların çoğunda olmayan bir digital kadran teknolojisi var diye kıskandım valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
http://www.motosiklet.net/forum/memb...rye-18270.html
cezerye nirdesinnn...
aye nerdesin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Birde eskiden mondial KT 125 sahibi, yeni BMW sahibi Gültekin vardı.. Hiç sesi çıkmıyor... Gerçek KT yorumcularından birtanesi...
bir çok kişi bazen vakit bulamadığından giremiyordur yada motorunu satmıştır o sebeple siteye girmiyorudur.
ben günde 10 defa siteye giriyorsam motorumu sattıktan sonra şimdilerde 1 defa ancak giriyorum. çünki o zamandan şu anda sohbet ettiğimiz kimseler kalmadı gibi...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bir haftalık hafızayla yaşadığım için çok nadir hatırlıyorum.2007 yılında üye olduğumda o güzel dönemin son demlerine denk gelmiştim gerçekten harikaydı.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
kimse beni tanımıyodu ki burdan ama telefonum 506 945 29 95
Donald duck yasiyormus.
Almanyayi karistirip,Amerikanyaya donmus.
Nefis bir gezi raporu geliyor demekki.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ghost rider nerelerde yau hiç yeni videosu yokkk
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)