May the Force be with McLaren Mercedes
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Çünkü siz gazı kökleyerek kalkıyordunuz, NFS tarzı. F1 aracı hassastır, kibar davranmak gerekir. NFS stiline sahip adamlara 2 tur bindirmek için eklentiye ihtiyaç yoktur . Hatta şöyle söyleyeyim, F1 oyun camiasında bizden çok daha hızlı yarışçılar var.
Alper abi vallaha ben onu bunu bilmem ama pis ezdi
ben burdayım grçi soranımda yok
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
ufo gören masum motorcular
Ben hala buralardayım Bıyıklı, arada sırada oraya buraya mesaj serpiştiriyorum Bir ara tartışalım seninle yine
Asla musti, asla.
cezerye Boğaziçinden mezun oldu şu an Amerika'da...niye girmiyor sormadım...
vay tohturların Rosa gallica'sı ben yokkene en babayiğit tavırları yaptığını yönetime rest çektiğin günleri okuadım mı sanırsın...
Hipokrat yaşasaydı senle gurur duyardı...
eskişehirli kardeşim birden yokoldu...cgl125 aldı tebrikettik bi daha göremedim...
güzel günler...bana denilenyamalı bohça modifiyeli aracları vardı...ben alpi tokatlardım kütükson fırat da beni...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 PM ----------
bilmemmiii...bu sefer 10 yıl ban yerim...
Halis abi emiri de keser demiri de...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete neden herkese tek tek cevap veriyon senin hapi börtdey başlığınmı bu başlık
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu ismi geçen kişilerin çoğuyla bişeyler yaşadım...sen uzaklardasın sanaldan lak lak ettin...Mt veritabanını bana sor...
Hatırla sevgili Antalya tayfasının bile fotolardan tahlillerini yapardım..
Beni yaşarken gören tanıyan şanslı kişilerdensin paşam netekim...
sen ruslarla gününü gün ederken ben siteye adadım kendiimi...
http://img100.imageshack.us/i/img005...lil%20mete_han
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Rus değildir onlar muhtemelen İngilizler ayrıca adaşım gününü gün gecelerini gece ediyor sadece delmek için, şahidim acayip çalışıyor.
Renklisu her zaman..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Beni soran hiç olmamış..Bende burdayım..
bana kendi dedi...Hep ruslara çalışırmış...ödemeyi nakit yapmazlarmış...
vayy ozaktaşı abim...
benim gibi polemiğe girmezsen...topikleri arızaya...kişileride fişekleyip rokete bağlamazsan kimse seni hatırlamaz...
ben MT yi değil MT beni çeksin ambiansı...
http://www.motosiklet.net/forum/tani...ani-geldi.html linkteki tanışma yazısıyla siteye adım attığım anda beni ilk karşılayan oğuz-antalya kardeşimiz de epeydir yok.
Ankara'dan cbr125faik arkadaşımız da foruma uğramaz oldu...
Nerelerdesiniz arkadaşlar? Özlettiniz kendinizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)