motor alım satım hakkında bilgi
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 20:40
arkadaşlar herkese merhaba şu anda ikinci motorum olan ve kullanmadığım asya 150 t1 (2005model) satmayı düşünüyorum . Alıcısı hazır fakat sorum şu olacak alım satım yapıcaz fakat motorun sigorta ve muaynesi yok vergi borcuda var ama o basit iş sigorta ve muayne olmadan alım satım yapabilirmiyiz
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 20:47
temiz kağıdı alman lazım.....vermezler bu durumda satamazsın........
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
17 Ağustos 2009, 20:50
temiz kağıdı neyikapsıyor
-
17 Ağustos 2009, 20:57
aracın bi sorunu olmadığını ...adıda üstünde....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
17 Ağustos 2009, 21:01
arkadaşlar temiz kağıdı kazayı filan mı kapsıyor yoksa sigorta vergimuayne vb... mi?
-
17 Ağustos 2009, 21:08
murpesist adlı üyeden alıntı
arkadaşlar temiz kağıdı kazayı filan mı kapsıyor yoksa sigorta vergimuayne vb... mi?
kazayla ne ilgisi var?
temiz kağıdı motorun borcu, harcı, hacizi olmadığını, kısacası satın alan kişiye borç kalmaması için alınan bir kağıttır.
-
17 Ağustos 2009, 21:13
şimditemiz kağıdının ne olduğu anlaşıldı
-
17 Ağustos 2009, 21:22
güvenlimiz için arkadaşlar
-
17 Ağustos 2009, 21:31
aracın herhangi bir borcunun olmadığının göstergesidir. ancak noterde ve trafik tescil de bu kağıda ihtiyaç duyulduğundan emin değilim...
-
18 Ağustos 2009, 00:56
osbourne adlı üyeden alıntı
kazayla ne ilgisi var?
temiz kağıdı motorun borcu, harcı, hacizi olmadığını, kısacası satın alan kişiye borç kalmaması için alınan bir kağıttır.
Ben kazayıda gösterdiğini sanıyordum
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
18 Ağustos 2009, 02:03
vergilerini ödemeden ve muayene yaptırmadan satış yapamassın sigortası olmadan yapabilirsin çünkü alacak adam yeniden sigorta yaptıracak ama muayene yaptırman içinde sigorta yaptırman gerekiyor
-
18 Ağustos 2009, 03:12
ufak bi sorum olcak şimdi ben istanbulda yaşıyorum ama almak istediğim motor bursa da alırsam bana bi sorun olurmu plaka devir vs işlemleri ile ilgili kusura bakmayın yeni topic acmıyım dedim ondan buraya yazdım hem başlıklada alakalı olunca
-
18 Ağustos 2009, 03:20
ben izmir plakalı motor aldım aydın plaka yaptırıyorum aydında olduğum için ek masraflar cıkıyor noterde devirde ruhsat yenileniyo plaka yenileniyo-- benim gibi kısıtlı bütçesi olan öğrenciyi etkiledi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
18 Ağustos 2009, 20:25
ne kadar tuttu peki yeni plaka falan
-
19 Ağustos 2009, 01:10
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ufak bi sorum olcak şimdi ben istanbulda yaşıyorum ama almak istediğim motor bursa da alırsam bana bi sorun olurmu plaka devir vs işlemleri ile ilgili kusura bakmayın yeni topic acmıyım dedim ondan buraya yazdım hem başlıklada alakalı olunca
başka şehirden araç yada motosiklet alırsan notere ekstradan fazla para ödersin normalde ruhsatın 1 yüzü değişir ama senin durumunda plaka değişeceği için 2 yüzü de değişiyor ve plaka değişiyor
+ masraf olarak notere ne gider bilemeyeceğim plaka 8 tl ruhsatın 1 nushası 45 tl
-
ruhsatı üstümüze almak için motorun eski sahibininde olması şartmı yoksa ben tek başıma gitsem halledebilirmiyim motoru alalı 2 ay oldu parası falan ödendi sadece ruhsatı üstüme almam lazım yani
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
noter satışını yaptıysan sahibiyle işin yok,ama noter satışı yoksa motor zaten senin degil aldıgın adamı bulup noterden satışını yaptırıcan..bu arada şanslısın noter masraları epey bi düşmüş duyduguma göre,ben 200 tl vwrmiştim 2007 de geçen arkadaş aldı 40 tl bende onların yalancısıyım .
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
noter satışı olmadı daha yani eski sahibniyle daha işim var
welcome to my world
-
Noter Mütareke ve mübadeleleründekü, KAĞID-ÜL KIYMETLÜ parasu, 1-Şubatülevvel-2010 tarühünden itübaren, Devlet-ül Umumi Türkiye tarafında, Yeksan edülmüştür.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
-
yarın motorun noter satışı olcak sonrasını tek başıma halledebilirmiyim bide ne kadar sürer işlemlerin bitmesi
welcome to my world
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler