Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

1~2 yıllık 0 motorsiklet...???

Motovento
    REKLAM ALANI
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Motorun hangi ülkeye ait üretim olduğu bence önemli değil.Alırken motora iyice bakacaksın,bir yerinde çizik var mı,pas var mı,aşınma var mı,lastikleri iyimi.Aküye gelince zaten aküyü anlamazsın,akü gidikse ilk tepkiyi kısa zamanda verecektir,garantiden değiştirirsin.Bunun yanında alırken yağını hemen değiştirteceksin.Bu arada benimde motorlarımın ikisi depoda kalan mallardı ilki 2006 model 2008 çıkışlı.Şuankide 2008 model 2009 çıkışlı.İkisindede bayideyken içinde yağ yoktu.Yeni yağı yanımda koydular.Bu anlattığım şeylere dikkat ettikten sonra bence alınır.Çünkü fiyatları gerçekten ucuz oluyor,mantıklı bir tercih olur diye düşünüyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uzun süre araçlarını çalıştıramayacak olanlar genelde bir yere giderken güvendikleri kişilere kontaklarını teslim ederler haftada bir çalıştır 10-15 dakka çalışsın diye de tembih ederler ... sebep

sebep basit karterde duran yağ piston sekman ve gömlek tarafından bi görülsün korozyon olmasın diye, akü bi şarj etsin diye

Eyong" unda dediği gibi eğer hiç bir şekilde motor çalıştırılmadı ise ki fabrikada dahi her motor illaki çalıştırılır denenir diye biliyorum ..yani box ta dahi gelse içinde illaki yağ ve benzin vardır .yatan motor eğer düzenli aralıklarla kontak açmamışsa ciddi sorunlar yaratabilir.

Askerlik yapanlar bilirler atış yapmasanızda her hafta silah düzenli yağlanır ve harbilenir ..bunun nedeni mekanizma ve namlunun karıncalanma dediğimiz korozyona karşı korunmasıdır ..

bu yüzden uzun süre yattığına inandığınız bir aleti almadan önce ciğerine baktırmakta fayda var ..
    lastik akü falan kolay işler ...ciğerde sorun varsa yani motor istiyosa çıkacak mali yük inanın almaya değmez tüm o indirimlere rağmen
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    ben 2 ay önce 2006 modelini aldım ve hiçbir problem yok abicim.tek sorun ilk zamanlar balatalar falan ses yapıyor başkada bişey yokk..lastikler bile sorunlu görünmüyor.şu an 1500 km.deyim, daha önce yine 2006 almıştım. o bir scooterdı..o bayide kurulumu yapılıp beklemişti ondada bir problem çıkmadı, onu 4500 km.de satmıştım...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler