Pazar günüm heba oldu ...
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 16:20
Güne başlarken amaçım motorsiklet pazarından bir motor almakken pazar günümü heba ederek yollara çıktık topkapıya gittim.Motosiklet pazarının yerinii bulduk fakat etrafta ne motor var ne de motorla alakalı insan nese dedik bari galeriaya gidelim dedik gittik otoparktaki motor pazarını buldum .fakat gine bir fiyasko ile karşılaştım . 4 tane ne olduğu belli olmayan motorlardan başka bişi yok . Sizlerde pazar gününüzü böyle heba etmeyin arkadaşlar sevgilerle...
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 16:33
Öyle bir pazar mı varmış ? Yani aslında yokmuş. İlk defa duydum. Neyse sağlık olsun , önünde daha çoook pazarlar var.
-
17 Ağustos 2009, 16:35
Sahibinden'e falan bak bence. Bu tarz internet sitelerinden bir araştır derim. Beğendiğin bir şeyler çıkacaktır elbet.
-
17 Ağustos 2009, 16:41
araba-motor pazarları öldü iyice.
sahibinden.com'da dönüyo artık piyasa.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
17 Ağustos 2009, 17:07
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
araba-motor pazarları öldü iyice.
sahibinden.com'da dönüyo artık piyasa.
aynen öylee
-
17 Ağustos 2009, 20:02
abi sahibindende bence şuan fiyatlar baya arttı çinde almak istemiyorum artık işim yaz bitikten sonraya kaldı ... hem fiyatlarda iner belki
-
17 Ağustos 2009, 20:13
sahibinden de fiyatlar mantıklı da değil, tutarlı da değil. satmaya niyeti olmasa da "ya yüksek bir fiyatta giderse" diye koyuyor insanlar malını.
satmaya niyeti olan da aynı fiyatı çekiyor. Pazar piyasasından yüksek fiyatlar oluşuyor.
İnşallah tümüyle sitelere kalmayız.
-
17 Ağustos 2009, 20:22
alpher81 adlı üyeden alıntı
sahibinden de fiyatlar mantıklı da değil, tutarlı da değil. satmaya niyeti olmasa da "ya yüksek bir fiyatta giderse" diye koyuyor insanlar malını.
satmaya niyeti olan da aynı fiyatı çekiyor. Pazar piyasasından yüksek fiyatlar oluşuyor.
İnşallah tümüyle sitelere kalmayız.
alper abi geçen gün acıbademde sana selam veren bendim
bu arada sahibindene ilan koyanlarn çoğu fiyatta gazlıyo. ama biraz cool tavırlarla ve biraz da dil dökmeyle 10 luk motoru 9 a alırsın
-
17 Ağustos 2009, 22:01
Sezon bir başlasa zaten herkez satıcak (asıl binenler)
-
17 Ağustos 2009, 22:30
sahibinden vs. de fiyat yüksek olsada pazarlık şansınızı deneyin.
çünkü onlarda sizin gibi şanslarını deniyor.
-
18 Ağustos 2009, 00:17
Evet pazarlarda saçma sapan 5-6 tane scooter ,kurye mmotorları gibi ıvır zıvır dan başka bişey yok.Ne varsa sahibindende var araştır bekle düşünce hemen atla :D
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler