Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

a2 ehliyetine yazıldım

REKLAM ALANI
    chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    Düşündüm düşündüm ehliyetsiz olmaz dedim gittim bugun ehliyete yazıldım kasımda ehliyet elimde işallah 400liraya patlıcak bana en iyisi bu hiç korkmadan gezicem şuanda asya 150 t 19 a scooer var bende seneye daha iyi bi motorla motosikle serüvenimi başlatıcam evlenene kadar türkiyenin her yerini gezicem güzel bir motorla işallah
    yasal olan herşeyin gözünü seveyim ama şuan korkuyorum polis durdursa abi şuan kursa gidiyorum alıcam ehliyetimi desem bi işe yararmı bilmem herşey tamam motorda borç yok satışı alındı sigortası yaptırıldı 1 ay içinde ruhsatın devrini alıcam tek eksik ehliyet oda kasımda elimde işallah iyi bi polisle karşılaşırım ama fazla trafikte gezmiyorum yalova küçük yer nerde ne olduğnu iyi bilrim
    iyi günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kırmızı aşkım ybr, sonrakı YAMAHA R_1 veya R_6

slm

slm eger yasın tutuyorsa arkadasım B+A2 al ve yazılmadan once kursları tek tek gez araştır, darbe yeme, şimdiden hayırlı olsun
    Kesinlikle polise yakalanma, Ehliyetin cebine girmediği sürece polise yakalanma
    2,5 ehliyet paran gider, !!!!!aman dikkat!!!!! Bide savcının karsına cıkacan.

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    şimdiden hayırlı olsun
    Yüksek Kalite Üstün Performans

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    heh en doğrusu.....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    KIRMIZI BİBER-SUZUKI BURGMAN 400-
    Arkadaşlar ehliyetsizken polisten kaçtığımızı düşünelim arayı açtık, ama yakıt durumu kötü o zaman motoru bırakıp kaçsak, daha sonra polise bir alo motorum çalınmış diye bir ihbarda bulunsak motoru alma şansımız olur mu ??? Kurnazlıkta deneyimli arkadaşlarımdan cewap bekliyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler