Motorumu feda etmeye hazırım
-
17 Ağustos 2009, 12:07
Arkadaşlar yenı motor alıcam ve 50lık motorumuda akrobasi (onkaldırma yatırma ....)için kulanmayı düşünüyorm sizce modifiye gerekirmi yada bu motorla bu iş olmazmı yanı bızım burda yapan var bnde denemek istedim ekipmanlar tamam kask eldiven ...yorumlarınızı beklıyorum sizce olurmu
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 12:20
piaggio nun 1998 1999 model kuveetli modelleri var. benzer işler için kullanıloyr.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
17 Ağustos 2009, 12:24
Bu tip akrobasi gosterilerinde kullanilan motosikletler , gosteri ekipmanlari ile donatilmis durumda diye biliyorum , donanimsiz motosikletler ile yapilabilir yada yapilamaz o kadarini bilmem ama sadece kask dizlik eldiven le degil farkli donanimlarinda kullanilmasi gerekiyor gibi ilk once bu islere uygun kucuk ama yuksek devir ureten motosiklerlerden bi tane gerekir genelde bu tip motosikletler 2 zamanli oluyor , yalnisim varsa duzeltilsin.
-
17 Ağustos 2009, 12:31
Lantas adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yenı motor alıcam ve 50lık motorumuda akrobasi (onkaldırma yatırma ....)için kulanmayı düşünüyorm sizce modifiye gerekirmi yada bu motorla bu iş olmazmı yanı
bızım burda yapan var bnde denemek istedim ekipmanlar tamam kask eldiven ...yorumlarınızı beklıyorum sizce olurmu
git ona sorsana kardeşim ozaman buraya ne yazıyon ..yakınında bu işi yapan adam varmışşş...daha ne istiyon..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
17 Ağustos 2009, 12:57
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 AM ----------
[/COLOR]Hocam o adam 150 cc ile bu işi yapıyor ve çok nadir karşılasıyoruz ayrıca bnm motor 2T 50cc bu arada parçalayacak motor aramıyorum sadece amatör olarak baslıcam için motordai oluşabilecek hasarı göze aldımğımı kastetmiştim
-
17 Ağustos 2009, 13:01
bende hastasıyım aksiyon sahnelerinin ama ihtiyarladık artık :(
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
17 Ağustos 2009, 13:07
Bu işler öyle basit değil kafanı gözünü kırmayıda hesaba katmalısın bol şans
Yolver gitsin .
-
17 Ağustos 2009, 13:12
başlıgı gorunce benzin zamlarını protesto için motoru yakıcaksın sandım
-
17 Ağustos 2009, 13:13
motora binipte kafadan olmayan kimse varmı ya?
-
17 Ağustos 2009, 13:16
bu sitede geyik sorunu var :D
sanırım kastinonun arka çamurluğu ön kaldırmaya elverişli değil. ön kaldırırsan skuterde nereye basacaksın mesela ... işte neler yapacaksan buna göre sanayiden sağlam demirler kaynattır.yada yaptır...
aklıma bunlar geldi bol şans
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
17 Ağustos 2009, 13:17
kardeş mondial dökülür o hareketleri yaparsan.sonuçta ömrü 5 senelik motor
-
17 Ağustos 2009, 13:17
Madem motorunu feda etmeye hazırsın. Aklını başına al ve ihtiyaç sahibi birine hibe et. Parçalayıp atacağına bir işe yarasın. Sen de iyilik sahibi olursun.
-
17 Ağustos 2009, 21:32
Hocam arka çamurluk sökuldu bugun bakım yapıldı arkaya demir taktırdım basmak için yarın denicem kaportayı soksemı sızce ? nedersiniz
<Madem motorunu feda etmeye hazırsın. Aklını başına al ve ihtiyaç sahibi birine hibe et. Parçalayıp atacağına bir işe yarasın. Sen de iyilik sahibi olursun>hocam bazı seyler deneme yanılma yolu ıle ögrenılır amaç motoru paramparça etmek değil ztn ufaktan bazı işlere baslamak motor alıcam ıcın buna kalkıstım yoksa taşgibi motor
-
18 Ağustos 2009, 00:21
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bende hastasıyım aksiyon sahnelerinin ama ihtiyarladık artık :(
Dur abi ne yaptın ALLAH aşkına
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
18 Ağustos 2009, 00:43
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Ağustos 2009, 00:56
Başlık biraz ters olmuş bencede motoru ihtiyacı olan birine verecekmişsin gibi bir durum var başlikta.
-
18 Ağustos 2009, 09:49
Hocam motorum param parcada olsa kmseye vermem toplar bınerım ama bnm kastetıgım bunu denerken olabılıcek kazalar buyuk ıhtımalle kırıklar vs.. olcaktır bu anlamda kastetmıstım Bu arada bırkackısı kaportayı sok saseyı salamlastır sanayıde demır flan kaynatır dedıler sızce yapmalımyım?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler