http://www.ural-mena.com/ fiyatlara baksanıza ne 2500 ünden bahsediyon hehheeeey yalnız havalı makına
konuyu hortlatalım.
http://www.uralmotosiklet.com/
fiyatları sitede görememiş olsamda 50 bin liralardan bahsediliyor.
Fuarda güncel fiyatlarını öğrenen birileri var ise burayı bir yeşillendirsin...
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
bütün haberlere bu motor çıktı, herkesin rüyalarını süsler durumda, yanındaki sepetiyle klasik havasıyla bir açığı kapatacağı kesin, fiyat 50000 tl ise kimse almaz heralde ...
Fiyatlar fuarda 19-20.000 Euro civarıydı.
Fiyatlar çok uçuk.
Bizde yerli montaj izh planet 7 ler var. 232cc 4 zamanlı zongshen motorlu. Hatta doğrudan sepetlisi de var. Boyatırız kamuflaj renlerine
yalnış bilmiyorsam ülkesinden ruble bazında fiyatlandırılıyor yalnız ruble çok değer kaybetti normal olarak da bunların fiyatının düşmesi gerekmez mi ?
en ucuzu 500 cc olan 7000euro fiyatlı motoruydu
o fiyatlar neydi öyle , bildiğin rus ayısı muhabbeti olacak diye standa girdim ve hemen kaçtım
O Royal Enfield idi.
Ural'ın en ucuz motosikleti 17.100 €. En pahalısı da 19.000 € civarıydı.
Yalnız Ural'ın işçilikleri ve komponentleri Royal Enfield ile kıyaslanamayacak kadar iyiydi. Ayrıca 750 cc'lik boxer motor ve çift çeker de cabası.
Bu para verilir mi verilmez mi tartışmasına girmeksizin meraklısının gözden çıkaracağı bir miktardır.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
İnanılmaz Büyük ve hatta kaba tabir edilebilecek yapılarıyla Urallar , Adına yakışır "Dağlar bizimdir" havası hissettirdi bana .
Alan olur mu: pek sanmıyorum .Merakımı celbeden Royal Enfield ise Bana daha insancıl geldi. Fakat o fiyatlar ile (7.000€ dan başlayan)Türkiye de patlama yapmasını maalesef beklemiyorum :( .
Şahsi olarak hiç kimse yurt dışından taşıt ithal edemez sadece dış ticaretle uğraşan ve ithalat yapmaya yetkisi olan şirketler getirebilir, vya yurt dışında yaşayıp Türkiyeye kesin dönüş yapan Türk vatandaşları taştı ithal edebilirler, öyle plsa herkes yurtdışından istediği otomobil veya benzer benzeri taşıtları ithal edebilir.
normalde bu motosiklet halka hitap eden bir modeldi amma sonra sanırım sahipleri değişti ve konsept de değişti. Şimdi rolex saat gibi bir lüks bir eşya haline getirdiler bu motoru.
Yapsınlar tabii, en azından markanın "gerçek" bir mazisi var. Amma ve lakin bizim gibi halktan insanlara hitap etmez hale geldiği de aşikar.
Neyse, madem öyle yaşasın IZH (ij) Planet 7!!!
Ya çok güzel makineler ama, fiyatlar kopuk 15 bin 20 bin eu lar havada uçuşuyor. birde inanılmaz kaliteli ve çekici dururyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)