arkadaşım kanuni enduroyu sana şiddetle tavsiye ederim.
İki motoru da yanyana görme fırsatım oldu ve gerçekten hyo çok daha iri.Bana sorarsanız eğer hyo.Aylardır araştırıyorum.Benim de bütçem yetersiz sizin gibi ama biraz daha sıkıp çin malı almamakta yarar var.Japonlara benim de bütçem yetmiyor ama hyo ya da honda xl 200 alabilirsiniz bu bütçeyle.
Ek olarak hyo 14.5 hp kanuni 200 cc olmasına rağmen 12 hp.Hyo'da yağ soğutma var ayrıca daha iri(benim için önemli o yüzden belirttim sizin için değilse bilemem tabii).Ve en önemlisi çin malı değil ve gerçekten çok kaliteli motor olduğu söyleniyor.
Kanuni kötü firma görüntüsü çizmedi benim gözümde lakin kötüleyenler de gördüm.Ama hyo rx125 için tek bir kötü yorum bile görmedim açıkçası.
Bunların içinden motor gücü ve kalite olarak en iyisi honda xl 200 ama ben görüntüsünü beğenmedim.Lakin temiz bulursam da alabilirim o ayrı.
Ama benim tavsiyem biraz daha araştır.En azından benim kadar...
Saygılarımla...
al ama extreme kullanma bence.dağda mahsur kalmak kadar kötü bir şey yoktur herhalde.tamam bütçen ona el veriyor anlıyoruz ancak sen şehir içi kullan derim.
japonda , italyanda , almanda fiyatlar neden uçuk ? çünkü onu dağa taşa vur diye yapmışlar.deli paralar harcayıp yatırım yapmışlar.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)