Merhaba arkadaşlar yarın Ş.Urfa'dan gidip Eskişehirden bi yamaha BWS alacağım mesafe uzun olduğu için otobüsle getireceğim bws şehirlerarası otobüs bagajına sığarmı?
Merhaba arkadaşlar yarın Ş.Urfa'dan gidip Eskişehirden bi yamaha BWS alacağım mesafe uzun olduğu için otobüsle getireceğim bws şehirlerarası otobüs bagajına sığarmı?
sıgar arkadaşım sen yinede yanında anahtar takımı we muavini kafaya alacak bozukluk bahşiş bulundur ... olmazsa trene binersin uygun fiyata 30 tl kadar bir ücretle alıyor olmaları lazım sen yinede bir araştır hayırlı olsun...ne kadara aldın ???
ben urfadan jinlun getirttim istanbula.
olmadı kargoya ver.
en fazla 40-50 lira verirsin. ama güvenli gider
muavin bozuğa kanmıyor bi bilet parası istiyor motor 2006 model 14.500de 2000TL anlaştık + devir vs. ama motor sahibi bugün eskişehirdeki MD organızatörü arkadaşımıza gösterecek ondan onay bekliyorum ok gelince yarın akşam çıkacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 PM ----------
evet biliyorum Murat abinin motoruydu kaç para verdi kargoya
bu civarda bişey.40-50 fln
Evet sigar. Bir yolcu parası alıyorlar ben iki kere taşıdım. Yanında motoru sarıp sarmalamak için biseyler bulundur. Motor cizilebiliyor, şahsen benimki çizilmişti icim gitmişti görünce.
iyi bakalım hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ama treni tavsiye ederim eskişehirden urfaya olması lazım
çok rahat sığar...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)