Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

park sorunu

REKLAM ALANI
    shule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja250r-600RR-gs650
    arkadaşlar ben bıktım artık motorumu park ettıgım zaman parkmenlerle ugraşmaktan..direksiyonu kilitli hala öne arkaya almaya çalısıyorlar..hergün kavga..daha dün baska bir motorcu park etmiş gitmiş adamcagız.parkcılar aldılar motoru yolun karşısına ücretsiz yere 2.parka koyverdıler.o sırada oradan cıkan başka bir araç haliyle görmedi motoru ve motora vurdu,düştü.adam geldi motoru yerde..kavga başladı.polis geldi.parkcıyı ve motor kullanıcısını aldı gitti.sonuç ne bilmiyorum.
    sizler ücretli yerlere park ettiğinizde nasıl başediyorsunuz bu gibi durumlarla?ben hatta bıkez de'yaz kardesım makbuzu'ama bı çizik olsun dünyanı karartırım'demiştim.yazdı tabi ama başından ayrılamadı
    Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Pahalı motorlar için sorun tabii..İnsanın aklı kalır..
    Ama gene de paralı parka bırakmak yerine şimdiye kadar hep bir yerler bulmuşumdur motorum için..

snaken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zc
    beter olsunlar adamın aklını orada bıraktırıyorlar aynısını çok yaşadım çok tartışıyorum ya durduk yere araba görmez vurur artık delilige veriyorum ozaman tırsıyorlar
    OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı shule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bıktım artık motorumu park ettıgım zaman parkmenlerle ugraşmaktan..direksiyonu kilitli hala öne arkaya almaya çalısıyorlar..hergün kavga..daha dün baska bir motorcu park etmiş gitmiş adamcagız.parkcılar aldılar motoru yolun karşısına ücretsiz yere 2.parka koyverdıler.o sırada oradan cıkan başka bir araç haliyle görmedi motoru ve motora vurdu,düştü.adam geldi motoru yerde..kavga başladı.polis geldi.parkcıyı ve motor kullanıcısını aldı gitti.sonuç ne bilmiyorum.
    sizler ücretli yerlere park ettiğinizde nasıl başediyorsunuz bu gibi durumlarla?ben hatta bıkez de'yaz kardesım makbuzu'ama bı çizik olsun dünyanı karartırım'demiştim.yazdı tabi ama başından ayrılamadı
    Sanırım Ankaradasın, ben İstanbul'da şöyle yapıyorum. Alışveriş merkezlerine bırakıyorum. Mutlaka çevrede bir alışveriş merkezi vardır. Misal Taksime gideceksem Cevahirin otoparkına bırakır metro ile geçerim. Eğer gideceğim yerde alışveriş merkezi yoksa veya uzaksa paşa paşa kapalı otoparka bırakırım. 5 -10 tl için 11.000tl lik motosikletimi açıkta bırakmam doğrusu, geçenlerde taksimin göbeğinde ninja 250r götürdüler.
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

shule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja250r-600RR-gs650
    Alıntı istanbulccc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım Ankaradasın, ben İstanbul'da şöyle yapıyorum. Alışveriş merkezlerine bırakıyorum. Mutlaka çevrede bir alışveriş merkezi vardır. Misal Taksime gideceksem Cevahirin otoparkına bırakır metro ile geçerim. Eğer gideceğim yerde alışveriş merkezi yoksa veya uzaksa paşa paşa kapalı otoparka bırakırım. 5 -10 tl için 11.000tl lik motosikletimi açıkta bırakmam doğrusu, geçenlerde taksimin göbeğinde ninja 250r götürdüler.
    hayır otoparklar degıl benım sorunum.işyerımın önundeki ücretli park yeri..
    Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder

PANDERMOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MARAUDER 800
    Ön tekere disk kilidi takmamanızı tavsiye ederim, zira motoru geriye doğru çektiklerinde disk kilidi çamurluğun amartisor keçelerini korumak için uzanan kısmını kırıyor veya eziyor. Mecburen dışarı park edecekseniz arka tekerde ki diske kilit takın çatal ile balataların arasında kalan kısma böylece motoru ileri geri oynatmaları için sadece bir iki santimlik mesafeleri olur tabi sürükleyerek çekmezlerse. Ayrıca motoru yan ayağa parkediyorsanız mutlaka vitesteyken öne doğru ittirip boşluğunu alın ki motoru öne doğru ittirip ayağı kapama şansları olmasın ve motorunuzun ayaktan düşme riski azalsın.
    CHOPPER "V" OLMALI

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    Alıntı shule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır otoparklar degıl benım sorunum.işyerımın önundeki ücretli park yeri..
    Hımm, o zaman işin zor otoparkçıyı filan bağlamak gerekebilir. Valla bana yapsalar kan filan çıkar derim ama otoparkları genelde mafya işletir o da sakat iş
    Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Aynı problemle bende çok karşılaştım. hatta bir keresinde on diskte kilit varken motorun yerini değiştirmişler. Camurlugu kirmislardi. Görünce çok sinirlerim bozulmuştu.

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    kaldırımda ağaç arkası veya yaya geçişini engellemeyecek herhangi bi yer en uygunu
    ben çankaya kızılay olsun 2-3 yıldır böyle yapıyorum 1 tane ceza vs gelmedi
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Bir yere bırakıp giderken insanın aklı hep motosiklette kalıyor...

BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    Hepiniz Kendinize göre baskasına göre her türlü bir sekilde haklısınız .. İnsanların Düşünceleri Bazen Kıtlaşıor Otoparkcıların yaptıkları gibi Adama Sen para sını veriorsun diorsn bu burada kalıcak ama adam laf anlamıor . Ne Diim 3 Yıldan beri Motor Kullanıyorum Suana Kadar Bir otopark a koyduğum olmadı Olursada Bu olayların devam ettiğini kimse de ve kendimde görmek istemem..
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    istanbulda otopark işletmeleri ispark isimli kuruluşun elinde, evvelden kurtlar vadisi kırması elemanlar tarafından resmen tehdit edilerek işletilen yerler şu an belediyeye ait işletmede. sağolsunlar onlar da evvekileri aratmıyorlar.
    motosiklete bir kere para isteme gafletinde bulunan iki kerede yerini değiştirmeye çalışan elemanla karşılaştım. para isteyene vermiyorum dedim polis çağırırım dedim iyi çağır bekliyorum dedim öyle uzadı gitti. yer değiştirme mevzusu ise çok karışık sonu fiziksel şiddete kadar gidebiliyor.
    benim tavsiyem yola dik bir şekilde -sığıyorsa- bırakmak. genelde istanbul içinde park konusunda ılımlı davranırlar, hatta bir çok yerde ücretli yerlere park edip ücret vermek istediğimde kabul etmediler.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Bi Kere Otoparka Çektim O da Kapalı Otoparktı Kenara Çekmiştim Arabaların Geçemeyeceği İki Sütun Arasına

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım hiçbir zaman emin olmadığın yere bırakma.park yaptığın yerden gelebilecek diğer araç giriş çıkış tehlikelerini kafanda analiz yap kafana yatmıyorsa anlıkta olsa bırakma
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hep kaldırıma parkederim , daha kimse dokunmadı, zaten 200 kiloluk motorun yerini de kolay kolay değiştiremezler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler