bi araba sıkıştırdı beni ama kaza yapmadım
Reklamlar
-
15 Ağustos 2009, 23:44
bilmiom bendemi bişe var kaza yapmadım bu kez atlattım milletmi hep böle yeni yaptığım kazanın 1 gün sonrasında motor tamircisine doğru yola çıktım ilerde ışıklar vardı ışıklardan sola dönecektim bende bunun için ışıklara yaklaşınca sol şerite geçtim yavaşiladım (not: dümki kazanın etkisi ile 10 metrede bir aynadan arkaya bakıyom korkudan sanki biri
gelip arkadan çarpacak) neyse.. bir araç arkamda sol şeritte sağda olmadığına göre oda dönecek fakat ne hikmettir yavaşlamadan üstüme doğru yaklaşıyo....hızla yaklaştı korkudan duramadım .. adam arkadan gelip çarpacak diye ışıkta yanmıyodu dönmnem gereken yerden dönmeden devam ettim... diğer ışıklarda durduk adam arkadan yetişti ... hacı arkadan sana çarpacaktım niye yavaşladın dedidedi ...bveni suçladı ..bende adamı alaya alarak bi sakıncası yoksa kavşaktan u dönüş yapacaktım oyüzden yavaşladım dedim ve sayenizde dönemeden boş yere 500 metre daha gittim dedim ve baya sinirlendim ... üstelik bu adamın sol şeritte işi ne arkamda işine sağda olması lazım neden takip mesafesine uymuyo....ben bi kaç hafta motora binmiyecem tırstım ..... haaaa unutmadan 2 ay önce 85 ile yokuştan inerken bi kamyon yokuş aşağı düştü peşime 85 benim sürat bi okadarda onun sürat yarım metre kaldı aramızda okadar yaklaştı allahtan yol geniştide hemen kenara attım kendimi kamyonda basıp gitti tobe tobe demeden edemedim vallaha bi zahmet kızmayın tamam ehliyetsizim haksızım ama hatalı ben suçlu onlar ... ehliyeti alacam en kısa zamanda ama bilmiom ölen hayatlar nolacak
Reklamlar
-
15 Ağustos 2009, 23:51
Bence sen motosiklet kullanmaya bir süre ara ver.Ya sende bir şey var ya da motosiklette..
Üşenmedim topladım açtığın başlıkları.
Bkz. --> farklı tür bi kaza yaptım 18 saat gözlem altında azraille kör ebe oynadım
Bkz. --> kaza yaptım yine
Bkz. --> bi araba sıkıştırdı beni ama kaza yapmadım
-
15 Ağustos 2009, 23:57
alem adam biz her başimizdan geceni yazsak buraya ohooooooo Tatli şeyler bunlar yapabiliyosan çek saga de at kafayi.....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
16 Ağustos 2009, 00:04
arkadaş çok hayalperest geceleri açık yatma saçma sapan rüyalar görürsün sonra
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
-
16 Ağustos 2009, 00:21
yine geçmiş olsun o zamansa abi
-
16 Ağustos 2009, 00:24
Super Moderator
Ya motosiklet kullanmayı, ya başlık açmayı bırak bir süre...
Abuk subuk olayları ben okumaktan bıktım, sen yazmaktan bıkmadın...
Ehliyetini, kaskını, montunu, eldivenini (en azından) tamamlamadan başlık açma ki; ya sana hak verebilellim ya da bu bayıklığı dile getirmeyelim...
-
16 Ağustos 2009, 00:27
-
16 Ağustos 2009, 00:51
-
16 Ağustos 2009, 00:51
kartezyenx adlı üyeden alıntı
bilmiom bendemi bişe var kaza yapmadım bu kez atlattım milletmi hep böle yeni yaptığım kazanın 1 gün sonrasında....
Kardeş o içtiğin şeyden bende istiyorum.
Hep demişimdir bilgi cehaleti alır, bazı şeyler bâki kalır.
Ehliyet alsan da topluma yararlı bir birey olamazsın.
Örnek olarak, emlak olayında açtığın başlık. Bilmem anlatabildim mi?
Ayrıca hayal gücün çok geniş.
-
16 Ağustos 2009, 00:55
Birgün etiketlerdeki di'li geçmiş zamanlı fiil gerçek olcak ama ne zaman bakalım.İnnohaha
-
16 Ağustos 2009, 01:09
Gnusher adlı üyeden alıntı
Birgün etiketlerdeki di'li geçmiş zamanlı fiil gerçek olcak ama ne zaman bakalım.
İnnohaha
Olmaması en büyük dileğimiz. Yol göstermek, öğretici olmak lazım.
-
16 Ağustos 2009, 01:29
sayın çok bilmiş osbourne....açtığın aşağıdaki link benim açtığım konu lütfen düzltirmisin...
[QUOTE=osbourne;1731082]Bence sen motosiklet kullanmaya bir süre ara ver.Ya sende bir şey var ya da motosiklette..
Üşenmedim topladım açtığın başlıkları.
Bkz
Bkz. --> bende kaza yaptım...:S:SALLAH korudu...
bu saatte güzel araştırma yapmışsın ama linkin biri benim açtığım konu..düzeltirsen iyi olur......yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen....
ya arkadaşım sana ne diyeceğimizi şaşrdık...ben sana daha öncede demiştim 1-2 ay binme şu motora yoksa kötü bi haber daha ookuyacağız....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
16 Ağustos 2009, 01:33
Hocam Motorun 3 Kere Ağızına 3 Kere Burnuna sonra Motoru Full yıka Birazda kendini toparla kafan cok dagılmıs ama sadaka vermeyi ihmal etme .. Tekrar Gecmiş oLsn..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
-
16 Ağustos 2009, 01:35
Seni ilgiyle takip ediyorum...maceralarının fanı olucam yakında...
Allah müstehakını versin...
-
16 Ağustos 2009, 01:37
gurcangurel adlı üyeden alıntı
Olmaması en büyük dileğimiz. Yol göstermek, öğretici olmak lazım.
Sikistirila sikistirila sikistirmayi öğrensin diyosun.(anlamak istemeyen adam smileysi)
-
16 Ağustos 2009, 01:47
BiLaL_22 adlı üyeden alıntı
Hocam Motorun 3 Kere Ağızına 3 Kere Burnuna sonra Motoru Full yıka Birazda kendini toparla kafan cok dagılmıs ama sadaka vermeyi ihmal etme .. Tekrar Gecmiş oLsn..
Elbette su olmazsa toprak veya asfalt ile teyemmüm caizdir.
Gnusher adlı üyeden alıntı
Sikistirila sikistirila sikistirmayi öğrensin diyosun.(anlamak istemeyen adam smileysi
)
Öyle demek istemiyorum. Aklı başında ehliyeti cebinde, baba parası yemeyen olsun diyorum.
Artık anlayan anlar.
-
16 Ağustos 2009, 01:52
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
16 Ağustos 2009, 02:04
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler