O değilde, bu akaryakıt bayileri napıyorlar. Muhasebesi ayrı bir dert, pompa fiyatlarını değiştirmek ayrı bir dert. ALLAH bizimde onlarında yardımcıları olsun.
O değilde, bu akaryakıt bayileri napıyorlar. Muhasebesi ayrı bir dert, pompa fiyatlarını değiştirmek ayrı bir dert. ALLAH bizimde onlarında yardımcıları olsun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Yandıkk !!!
Hazırlanın 2 katı bindiim yaparlar yarın bugün
Son bir kaç aya baktığımızda durum bu maalesef .
4 kurus indirdiler 2 haftaya kalmaz 12 kurus arttırırLar ;)
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
protesto hazırlığımız ses getirdi siz ne diyorsunuz yav
stok yapalım 10 litre
Amanınnn! doldurun depoları, P.tesi 8 kuruş zam var demekki!!!
bu indirimler beni sevindirmiyor hiç çünki hiç bir ayı geçen indirim görmedim şöle ağız tadıyla bir sene boyunca bir fiyatta kalsa birazda düşürseler oynuyup duruyolar oyuncak sanki bunların elinde benzin fiyatları allaha emanet gidiyoz allahtan hayırlısı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------
aslında bir senelik benzinini alacaksın koyacan bir kenara bakacan dalgana
saçmalık tamamen saçmalık yapıcaksan indirimi : benzin 2.lira mazot 1 lira hadi yap ta görelim hayretbirşey yahu insanlarla oyuncakmış gibi oynuyorlar
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Alışmıştık zamlara.....
Acaba bu enflasyonu hesaplarken benzini sokuyorlarmı içeri yoksa yaş tütünün depolarda saklanma fiyatlarınımı baz alıcaklar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah razı olsun. Şimdi ben bugün 3 tl lik benzin aldım 909 ml. filan oldu indirim olmasaydı 900 ml falan olcaktı yani.Aman ne iyi iyiki bugun almısım
mehter takımı gibi, 2 ileri 1 geri
Fiyatlar bir gün 2 kuruş iniyor diğer gün 4 kuruş artıyor. İndirimlerin ömrü kısa oluyor. Hiç bir işe yaramıyor ki...
www.tugsah.com
haftasonu minumum 3,39 dan benzin almaya hazırlanın...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ben 5 liralık aldım bugün , pompacının yüzüne bakamıcaktım nerdeyse
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)