Koruma alacam ama param yok :(
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 22:16
Arkadaşlar malum motoru yeni aldım.Noterdi falandı, filandı, en fazla 175 YTL kaldı,Bana kask ,mont,eldiven,dizlik lazım.Montun bel koruması alması lazım.Ne dersiniz bu paraya alabilirmiyim.Bu ilk motorum bunlar olmadan kullanmak istemiyorum açıkcası.
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 22:29
Korumalar olmadan kullanmanı tavsiye etmem.
Sonuçları, madden ve manen çok daha ağır olabilir.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
14 Ağustos 2009, 22:32
önce kask al en önemlisi odur.ondan sonra digerlerini para biriktirerek yada taksitle al.
dikkatli kullan. kazasız belasız sürüşler.
-
14 Ağustos 2009, 22:37
asivezor adlı üyeden alıntı
önce kask al en önemlisi odur.ondan sonra digerlerini para biriktirerek yada taksitle al.
dikkatli kullan. kazasız belasız sürüşler.
Teşekkürler ben bu paraya önce gidip eldiven kask ve dizlik alıyım, daha sonrada mont alıyım bari napalım
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
-
14 Ağustos 2009, 22:39
iyi bir kask al yanında eldıvenı hedıye almaya calış gerisini sonrada alırsın güle güle dıkkatlı kullan
-
14 Ağustos 2009, 22:42
arkadaşım sana önerim
ls2 cartoon kask 100 lira
prosev dizlik 50 lira
elindeki paraya göre alabileceğin en iyi ekipmanlar bunlar...
-
14 Ağustos 2009, 22:48
karasahin adlı üyeden alıntı
arkadaşım sana önerim
ls2 cartoon kask 100 lira
prosev dizlik 50 lira
elindeki paraya göre alabileceğin en iyi ekipmanlar bunlar...
Teşekkürler
-
14 Ağustos 2009, 22:50
Hayırlı olsun kardeşim,
Kask eldiven bellik dizlik 150 liraya veririm sana, kalan 25 lede hatunu alıp iki turlarsın. Hatta bide disk kilidi vereyim sana o da yoktur sanırım sende şu an, motoru kitlersin aklın motorda kalmasın mola verdiğinde
-
14 Ağustos 2009, 23:13
_ferkan_ adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
PANDERMOS adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim,
Kask eldiven bellik dizlik 150 liraya veririm sana, kalan 25 lede hatunu alıp iki turlarsın. Hatta bide disk kilidi vereyim sana o da yoktur sanırım sende şu an, motoru kitlersin aklın motorda kalmasın mola verdiğinde
Satmak istediğiniz ürünlerin marka ve modelini varsa fotosunu koyarsanız iyi olur.Arkadaşımızı biraz daha bilgilendirmiş olursunuz...
-
14 Ağustos 2009, 23:23
karasahin adlı üyeden alıntı
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Satmak istediğiniz ürünlerin marka ve modelini varsa fotosunu koyarsanız iyi olur.Arkadaşımızı biraz daha bilgilendirmiş olursunuz...
Satmak istediğim ürünler değil, genelde artçı aldığımda taktırdığım ürünler. çok havalı şeyler değil ama dandik kaza anında daha zararlı olan çin bozması ürünlerde değil, ilgilenirse özelden yazar zaten.
-
14 Ağustos 2009, 23:51
PANDERMOS adlı üyeden alıntı
Satmak istediğim ürünler değil, genelde artçı aldığımda taktırdığım ürünler. çok havalı şeyler değil ama dandik kaza anında daha zararlı olan çin bozması ürünlerde değil, ilgilenirse özelden yazar zaten.
güzel bişeylerse bende alabilirim nası bişey acba
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
14 Ağustos 2009, 23:54
istanbulda olsaydın sana bi kask verirdim hediye.
Yolver gitsin .
-
15 Ağustos 2009, 00:00
BerKToprak adlı üyeden alıntı
istanbulda olsaydın sana bi kask verirdim hediye.
Budur
-
15 Ağustos 2009, 00:07
Moderatör
Kask eldiven ve dizlik al, para biriktir montu al. Düştüğünde yere ilk önce ellerin ve dizlerin sonra kafan değecektir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
15 Ağustos 2009, 00:36
Bende birkaç ekipman var eğer bütçene uygun gelirse veriyim. bu yaz giydiğim ve tertemiz baktığım montum Held marka siyah kırmızı full koruma 100 tl dainese 5li bellik 70 tl lazer lz6 kırmızı kaskım 100 tl scoyco kıkırdaklı dizliklerim 30 tl uyarsa reviti engineer design h2o siyah deri eldivenlerim 200 tl ;)
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler