Supersport almak istiyorum. Başlangıç için ne önerirsiniz.
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 18:57
önceden vitesli tecrüben var diyor arkadaş akileosa katılıyorum yanlız 250cc alıcak
4 ay sonra bu ufak gelmeye başlıyacak ve satıcak sonra 600cc alıcakk
bence eğer gaza gelmeyen bi arkadaş ise ve kendni kontrol edebilirseki bu biras zor olur bilen bilir direk 600cc yada 750cc alsın derim ve suzuki den şaşma derim bence çok dengeli ve insanı geliştiren bir motor .
ben okadar tecrüben olmadan direk 750 cc den başladım ss için ama kendini biliyor isen dizginliye bileceksen böle bişey al derim yoksa kadranda 250 ve yukarsını görmen hiçte zor değil ki sonrasını sen düşün
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 19:23
Honda cbr 125.. yetmez dersen hyosung gt 250r bakabilirsin.o da yetmezse sonradan yükseltirsin.
-
18 Ağustos 2009, 02:20
git parana göre çek altına bu kadar düşünme )
-
18 Ağustos 2009, 03:19
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
18 Ağustos 2009, 05:41
Spist adlı üyeden alıntı
Racing çok riksli yaa..
işin güzelligi ve zevkide ordaya,
kontrol halen sende ise yavaş gidiyorsun demekdir...!
-
18 Ağustos 2009, 09:52
konuyu açan arkadaşım,
sen burada yazılanları dinlersen 50.000km ve 10 yıldan önce SS sahipi olamazsın
tam bunların olduğu gün evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmış olursun o zamanda SS sana uymaz.. En iyisi SS hayalin varsa ve vitesli tecrüben varsa 600lük makineye gecmeni ve kazasız belasız sürmeni temenni ederim..
-
18 Ağustos 2009, 18:42
erdem860 adlı üyeden alıntı
konuyu açan arkadaşım,
sen burada yazılanları dinlersen 50.000km ve 10 yıldan önce ss sahipi olamazsın
tam bunların olduğu gün evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmış olursun o zamanda ss sana uymaz.. En iyisi ss hayalin varsa ve vitesli tecrüben varsa 600lük makineye gecmeni ve kazasız belasız sürmeni temenni ederim..
+1........
bence başlıktaki en doğru mesaj...
-
konuyu hortlattım herkese selamlar
ben 250 naked kullanıcısıyım 600 ssye geçmiyeyim mi şimdi :(
-
Zaten 10000 liraya 600 cc alinmazki. 250 liklerden birini alırsın anca. Oda gt250r
-
Susuki adlı üyeden alıntı
konuyu hortlattım
herkese selamlar
Ne yaptın, ileride işime yarar bu sayfa deyip yer imlerine mi kaydettin ? 6 sene olmuş be hacı dayı, konuyu açan adam büyük ihtimalle 1 ay bile kullanmadı aldığı motoru götürdü sattı. Sesi beni gıdıkladı diye yüksek cc motor alan adam mı olur ya.
Inazuma sonrası 600 ss, farklı kulvarlar. Bence enduro devam
-
Hakkaten konu acilali 6 yil olmus suan farkettim. Konu sahibi belki pistlerde yarisci olmustur artik
-
-
Evet biri 10000 e 600f önermiş. Simdi 2006 600f i bile 15000 e anca alrsn.hep bu vergiler iste soyuyorlar bizi soyuyorlar
-
ümitersoy adlı üyeden alıntı
Evet biri 10000 e 600f önermiş. Simdi 2006 600f i bile 15000 e anca alrsn.hep bu vergiler iste soyuyorlar bizi soyuyorlar
Bende hemen sahibindene girdim yüksek model 600 F nasıl 10 bin tl oluyor diye
-
Susuki adlı üyeden alıntı
konuyu hortlattım
herkese selamlar
tecrüben bilgin trafik bilgin ve sürüş mantığına göre karar ver. buna sen karar verirsin. eğitim al diye tutturan biri değilim ama şöyle teorik eğitimlerde bile kendini tanıma fırsatın oluyor. 600cc geçiş motoru değildir ama.. 1000liğe geçmeden 600 alayım demek mantıksız. çünkü aralarında öyle kocaman bi fark yok. çok başlıkta detaylı anlattım bunu. kısa geçicem birisi 20sn de 260 270 yapıyor birisi 20sn de 300 yapıyor. sence 600cc tehlikesiz bişey mi?
bana kalırsa vergileri bu kadar koymayacak olsa 1000cc alırım ben.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Ne yaptın, ileride işime yarar bu sayfa deyip yer imlerine mi kaydettin ? 6 sene olmuş be hacı dayı, konuyu açan adam büyük ihtimalle 1 ay bile kullanmadı aldığı motoru götürdü sattı. Sesi beni gıdıkladı diye yüksek cc motor alan adam mı olur ya.
Inazuma sonrası 600 ss, farklı kulvarlar. Bence enduro devam
yok be ya forumda süpersport araması yaptım :D bazı arkadaşlar 125 cc nakedla 125 cc ss farkını abartmış.600 cc endurodan sonra mı ssye geçilmeli diyosunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
telike adlı üyeden alıntı
tecrüben bilgin trafik bilgin ve sürüş mantığına göre karar ver. buna sen karar verirsin. eğitim al diye tutturan biri değilim ama şöyle teorik eğitimlerde bile kendini tanıma fırsatın oluyor. 600cc geçiş motoru değildir ama.. 1000liğe geçmeden 600 alayım demek mantıksız. çünkü aralarında öyle kocaman bi fark yok. çok başlıkta detaylı anlattım bunu. kısa geçicem birisi 20sn de 260 270 yapıyor birisi 20sn de 300 yapıyor. sence 600cc tehlikesiz bişey mi?
bana kalırsa vergileri bu kadar koymayacak olsa 1000cc alırım ben.
en yararlı ve beklediğim yorum sizden geldi.çok teşekkür ediyorum.yeni aldığım motorsikletle gis akademide eğitime gideceğim.250 inazumaya da başka motora gerek yok diyordum (250 chopper ondan sonra 150 psi scooterdan sonra) ama uzun yolda öyle değilmiş o yüzden binlik almam demiyorum,fakat 600de güçlü motor nasılmış görmek gerek belki 1000cc çok fazla gelecek kullanabilme yetisi dışında.
Dün de bi arkadaş 250 cbrdan r6ya geçmiş,onunla da konustum sizin yorumu da okuyunca kararım kesin 600 ss hayırlısıyla.10 yaşında kineticle başladım motora,dengem tekniğim ve kendi egoma hakimiyetime güveniyorum
evet motor dergisi okurken cbr 1000 rr 26 milyardı sıfırı eskiden
-
ben de olsam 1000cc düşünmem zaten. ama gücünden dolayı değil işte. sıfır motosiklette birinde yıllık 600 lira vergi diğerinde 230 lira. ennnn basit neden olarak bu yüzden işte :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler