Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

çevremizin (özellikle yaşlıların) motosiklet karşıtlığı!! :D

REKLAM ALANI

ben 1000 cc(sanırım) varaderonun çin malı otomobilden daha güvenli olduğuna inananlardanım.Arabanın kaza testini izledim.Düz duvara çarptığında bagaj kapağı konsola değiyordu.Böyle bir arabaya binmektense motosikleti tercih ederim.(zaten hep tercih ediyorum) Aile konusu bendede var.Parayı biriktirip alıcaz.Koyucaz garaja ne diyecekler? Kabul edicekler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilhan007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 '08
    valla aile fertlerinden biri yada akrabalardan biri motorsiklete binseydi çok iyi olurdu örnek olarak...
    benim babam pejo ile başladıgı için en iyi durum

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    ben bu konuda şanslıyım çünki babamda motorsikletci
    Yüksek Kalite Üstün Performans

Motosikleti
    please wait mode...
    benim dedem 30 yasında motorsiklete baslamıs ve 55 yasına kadar kullanmıs birisi ama bana encok o karşı cıkıyor nasıl iş bu?

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Motosiklet almadan önce annem çok karşıydı ama yavaş yavaş alıştı şimdi hiç problem etmiyor zamanla alışıyorlar. Babam en büyük destekçimdi hep eski motorculardan. Zamanın orjinal Jawalarından kullanmış senelerce. O zamanlar yaşadığı yer gereği çevresindeki herkesin motosikleti varmış birçok etkinlikte bulunmuşlar.

Aile hadi neyse de konu komşunun neyine anlamıyorum. Onlar da alıştılar zamanla

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor almadan önce gözler faltaşı gibi açılsada, alındıktan kısa bir süre sonra alışıyorlar, hatta hoşlarına bile gidiyor sizi robocop gibi gördüklerinde. Akrabalara hava bile atılıyor, motorla taaa nerelere gidip geliyorlar diye.
    ben de senin bu yazdığına güveniyorum. ne zaman onların gözünde iyi/başarılı birşey yapsam aynen dediğin gibi çevredekilere anlatılır : bizim oğlan bunu böle yaptı, şunu şöle etti diye (hatta küçük abartılar da eklenir bazen).
    1 yıldır motosiklet muhabbeti yapıyorum evde/çevremde, 6-7 aydır iş ciddiye bindi, mayıs'ta A2 için kursa yazıldım (arada G sınıf ehliyet de alarak bakın çok amaçlı bir iş yapıyorum dedim), evde bir stres, bir telaş yaşandı, iş evden uzaklaştırılmaya hatta evlatlıktan redde kadar geldi. dedim ki: ne olursa olsun ben motor alacağım. yolum nereye giderse gitsin bineceğim. tartışmanın lüzumu yok, kendinizi üzüyorsunuz o kadar. buna ne kadar erken alışırsanız o kadar iyi olur. sonra haziran'da istanbul'a honda eğitimine gidip ilk motor tecrübemi yaşadım; zaten o andan sonra kimse beni motordan vazgeçiremez artık; rüzgarı hissettim, motoru yatırarak döndürdüm vs vs. çok zevkli hareketler bunlar!!!
    şimdi ehliyeti alıyorum pazartesi günü; ama son 1 aydır koruma ekipmanları araştırıyorum, onları görünce evde "Robocop" muhabbeti de yaşandı. her ne kadar ciddi kazalarda full koruma bile yetmeyebilse de en azından almayı düşündüğüm motorun küçük/hafif/yavaş/kolay bir model olduğunu kısmen ikna olmaları, bir de full koruma alacağımı söylemem biraz olsun ailemi yumuşattı.
    başta da yazdığım gibi aynen Lucas'ın yazdığı gibi olmaya doğru ilerliyor durum ama hiç kolay olmadı!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben artık ailemin yanında motosiklet konusu açmıyorum , savaş çıkıyor
    Ben kaç yaşıma geldim , erkek olduğum halde babam surat asıyo motor kullanıyorum diye.Bir bayan olarak senin üzerindeki baskıyı düşünemiyorum bile.Aileni ikna etme konusunda kolay gelsin ...

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Ben 16 yaşımdan bu yana 2 teker üzerindeyim.
    Dasha ne kadar üzerinde olacağımıda bir tek Yüce Allah bilir.....
    Keyfinize bakın gerisi hikaye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 PM ----------

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben artık ailemin yanında motosiklet konusu açmıyorum , savaş çıkıyor
    Motosiklet kullanmadığına göre galip gelen ailen olmuş
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    babam 25 yıllık motorcu annem babamın artçısıymış (bi zamanlar)
    korkmuyorlar neden:
    korku olayın inceliklerini bilmemek ten kaynaklanır
    oğlum kaskını tak besmeleni çek hadi bay bay
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler