çevremizin (özellikle yaşlıların) motosiklet karşıtlığı!! :D
Reklamlar
-
15 Ağustos 2009, 00:43
ben 1000 cc(sanırım) varaderonun çin malı otomobilden daha güvenli olduğuna inananlardanım.Arabanın kaza testini izledim.Düz duvara çarptığında bagaj kapağı konsola değiyordu.Böyle bir arabaya binmektense motosikleti tercih ederim.(zaten hep tercih ediyorum) Aile konusu bendede var.Parayı biriktirip alıcaz.Koyucaz garaja ne diyecekler? Kabul edicekler
Reklamlar
-
15 Ağustos 2009, 00:58
valla aile fertlerinden biri yada akrabalardan biri motorsiklete binseydi çok iyi olurdu örnek olarak...
benim babam pejo ile başladıgı için en iyi durum
-
15 Ağustos 2009, 12:01
ben bu konuda şanslıyım çünki babamda motorsikletci
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
16 Ağustos 2009, 00:15
benim dedem 30 yasında motorsiklete baslamıs ve 55 yasına kadar kullanmıs birisi ama bana encok o karşı cıkıyor nasıl iş bu?
-
16 Ağustos 2009, 00:29
Motosiklet almadan önce annem çok karşıydı ama yavaş yavaş alıştı şimdi hiç problem etmiyor zamanla alışıyorlar. Babam en büyük destekçimdi hep eski motorculardan. Zamanın orjinal Jawalarından kullanmış senelerce. O zamanlar yaşadığı yer gereği çevresindeki herkesin motosikleti varmış birçok etkinlikte bulunmuşlar.
Aile hadi neyse de konu komşunun neyine anlamıyorum. Onlar da alıştılar zamanla
-
16 Ağustos 2009, 00:32
Lucas adlı üyeden alıntı
Motor almadan önce gözler faltaşı gibi açılsada, alındıktan kısa bir süre sonra alışıyorlar, hatta hoşlarına bile gidiyor sizi robocop gibi gördüklerinde. Akrabalara hava bile atılıyor, motorla taaa nerelere gidip geliyorlar diye.
ben de senin bu yazdığına güveniyorum. ne zaman onların gözünde iyi/başarılı birşey yapsam aynen dediğin gibi çevredekilere anlatılır : bizim oğlan bunu böle yaptı, şunu şöle etti diye (hatta küçük abartılar da eklenir bazen).
1 yıldır motosiklet muhabbeti yapıyorum evde/çevremde, 6-7 aydır iş ciddiye bindi, mayıs'ta A2 için kursa yazıldım (arada G sınıf ehliyet de alarak bakın çok amaçlı bir iş yapıyorum dedim), evde bir stres, bir telaş yaşandı, iş evden uzaklaştırılmaya hatta evlatlıktan redde kadar geldi. dedim ki: ne olursa olsun ben motor alacağım. yolum nereye giderse gitsin bineceğim. tartışmanın lüzumu yok, kendinizi üzüyorsunuz o kadar. buna ne kadar erken alışırsanız o kadar iyi olur. sonra haziran'da istanbul'a honda eğitimine gidip ilk motor tecrübemi yaşadım; zaten o andan sonra kimse beni motordan vazgeçiremez artık; rüzgarı hissettim, motoru yatırarak döndürdüm vs vs. çok zevkli hareketler bunlar!!!
şimdi ehliyeti alıyorum pazartesi günü; ama son 1 aydır koruma ekipmanları araştırıyorum, onları görünce evde "Robocop" muhabbeti de yaşandı. her ne kadar ciddi kazalarda full koruma bile yetmeyebilse de en azından almayı düşündüğüm motorun küçük/hafif/yavaş/kolay bir model olduğunu kısmen ikna olmaları, bir de full koruma alacağımı söylemem biraz olsun ailemi yumuşattı.
başta da yazdığım gibi aynen Lucas'ın yazdığı gibi olmaya doğru ilerliyor durum ama hiç kolay olmadı!
-
16 Ağustos 2009, 00:45
eftelya adlı üyeden alıntı
ben artık ailemin yanında motosiklet konusu açmıyorum , savaş çıkıyor
Ben kaç yaşıma geldim , erkek olduğum halde babam surat asıyo motor kullanıyorum diye.Bir bayan olarak senin üzerindeki baskıyı düşünemiyorum bile.Aileni ikna etme konusunda kolay gelsin ...
-
16 Ağustos 2009, 00:50
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
16 Ağustos 2009, 00:56
babam 25 yıllık motorcu annem babamın artçısıymış (bi zamanlar)
korkmuyorlar neden:
korku olayın inceliklerini bilmemek ten kaynaklanır
oğlum kaskını tak besmeleni çek hadi bay bay
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler