Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok ayıp öle ayu filan lütfen topiğin kalitesini düşürmiyelim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sizi çok Malcolm x gördüm..Metehan bey
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Allah razı olsun tatlı cadı...Mevlamın yarattığı ben harikuladeyi bir ayıya benzetmek insanlığa sığmaz...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 PM ----------
abi kendi topiğimi sulandırdım napim... adamlar bana bulaşmadan yapamıyorlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Samsundaki sirkten alınıp tedavi için Hayvan barına konduğunu biliyoruz...ait olduğun erden kaçın başımıza musallat oldun...burda terapi görmek istersen yanılırsın...
Yaş sınırı belki koyamayız ama seviye sınırı koymak için demiş zaten metehan seviye sınırı koyulabilir yazılan mesajlarda bazen o seviye sınırları öle bi aşılıyoki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------
[QUOTE=Gnusher;1729643]Ayrıca salladığını çaktırmayanın sınırsız sallayabilitesi vardır gözümde, saygı duyarım.
İiide ya çaktırdıkları zaman salladıklarını
ön yargılı birçok arkadas var .bişeyi tutturuyolar illa . sanane kardeşim motr bnm değilmi aynayıda sökerim farıma flaşta koyarım.biraz arkadas gibi olun ne bu bukladar ciddilk diğer bi araba fan sitesinde üyeyim bazı syler normal karsılanıyor burada ise öyle değil.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bu işin yaşla pek alakası yok daha çok akıl yaşı diyelim
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
mete abi dört dörtlük izlenimlerin var bravaoo...
bide modlarla ilgili baya bi sorunların var yanılmıyosam her seferinde onlarada değinmeden geçmiyosun alışkanlıkmı yaptı ne..
forumun en tanınmış simasıda sensin bu arada kanatimce..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Çok doğru bir söz ; eski yazılanları okuyorum neredeyse motor tamircisi oldum teknik konuşuyorum son zamanlarda haber siteleri gibi olduydu yine kim düşmüş diye bakar olduyduk. Lütfen kaza yaptıysanız ve gözleriniz bu dünya ya bakıyorsa kaza konuları açmayın yok öbür dünya ya bakıyorsa vekalet bırakın bir arkadaşınıza o açsın bianlamı kalmayacak ama .....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)