aslında konuların modların önünden bi geçmesi lazım
konumudur değil midir daha önce açılmışmı diye
sonra sayfaya düşmesi lazım
anasayfadan takip ettiğim bir konuyu kabettimi bir daha tövbe bulamıyorum
aslında konuların modların önünden bi geçmesi lazım
konumudur değil midir daha önce açılmışmı diye
sonra sayfaya düşmesi lazım
anasayfadan takip ettiğim bir konuyu kabettimi bir daha tövbe bulamıyorum
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
İnternet bu çoluk çombalakta yazar yaşlı dede de yazar. Forum burası klüp değil. Işığı gören gelir engellemeye çalışmanın bir anlamı yok. Ayrıca salladığını çaktırmayanın sınırsız sallayabilitesi vardır gözümde, saygı duyarım. Bir diğer nokta; bu başlıkta bahsi geçen başlıkların, bu başlıktan daha gerekli olup olmadığıdır.
Bir de şu konu var ki, pistlerde yarışan ve eğitim almış kişilerin, eğitim amaçlı açtığı başlıkların altında(örneğin kontra tekniği) bunların saçma olduğunu iddaa ettiğiniz ve ''yok arkadaş gereği yok bence'' vs. gibi boş şişirmeler yaparak okumadan mouse un scrollünü çekmek suretiyle yukarda bırakmak zorunda kaldığım mesajlarınızla parmağımı yorduğunuz günler dün gibi aklımdadır.
Çocuk, çoluk forumu olmamızdan ben çok memnunum. Sebeplerini irdeleyip başınızı ağrıtmayayım şimdi.
Abartılan kazalar ve konuları hususuna katılıyorum. Kesin çözüm hiçbirine yazmıyorum. Ve Olcan'a vasiyetimdir birgün kaza geçirirsem konusunu açma, açtırma. Öldüğümde gideceğim yer motosiklet cenneti olursa çoğunuzu bulurum orada.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sen ne kadar kibar bi forum üyesi oldun ya Allahım sen nelere kadirsin...
Hasan..
01-11-08 Tarihli Mt Üyesiyim Smdiye Kadar Yazdgm Yazılar 100 ü asmadı.Fakat bu aralar biraz sık konu açıyo olabilirm arkadaş bu konuyu belki benim için açmış olabilr ancak fazla konu açmamın sebepleri var.Maddi durumumuz her Türk genci gbi sıkıntılı oldugu icin 1 tane motor bizim icin cok büyük bir sey ve ona bir zarar geldi mi die tereddütde kaldıgımız icin devamlı sizin gbi bilgili kisilere danısıyoruz fakat bunun bu kadar göze batacagını bilsem inanın yapmazdım...Smdiye kadar bir motorum oldu sizin gbi 250 cc 500 cc motorlar bizim için hayal ve insan emek verip almıssa motoru onun icin cok kıymetlidir o...
destek var köstek yok
Aynı zamanda mesaj sayısını arttırmak gereksiz konuya salça olanların, topiği şişerenleri, her topiğe atlayıp kullandığı motosikletin şilahşörlüğünü yapanları ben böyle bildiğim 2- 3 kişi sayabilirim.
Bu arkadaşları vahşi batıda yaptıkları gibi önce katrana bulayalım sonrada tavuk veya kaz tüyüne sokup dolaştıralım
Not: Metahan arkadaş üzerine alınmasın ona demiyorum isim vermeden sadece 2 bölge gösteriyorum.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
çok haklısın abi
Yüksek Kalite Üstün Performans
biri benımı cagırdı
haklısın Metehan Abey,
bence sitede 14 yaşından küçük olup konu açmak isteyenlerden veliden imzalı izin kağıdı almalı modlarıımız
kan yoksa kaza topiği istemiyorum :D
yazmıyorum ilgi göstermiyorum :D
lütfen kansızi kırıksızi pertsiz bi kazaysa topik açmayalım :D
hem motosikletinizin ederide düşer bak gençler yapmayın
: abi 2,5 km hızla viraj aldım yattım 45 derece baktım yerdeyim sağ kol sol kola sol kol sağ kola girmiş
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
evet bundan sonra kimse ölmedem bacagı kolu kafası kopmadan topik acmak yok haberiniz olsun çok iyi ya sabah sabah
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bu Metehan Beyin
Hayret Bu Ne Acaba Ne Arada Bu Kadar yazdınız Hayret...
şahsım adına konusayım Babucan
sabah 9 kepenk aç, gece 12 kepenk kapa.
iş İnternet cafe
hadi gel sen bu kadar aktif olda yazma
eh sevenimizde olunca Allaha şükür yazılıyor be dostum
kimseden çekindiğimiz bişi olmadığı için rahatça yazıp içimizi döküyoruz sende dene
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hyr metehan gereksiz konu acıolar die beni kast edio galiba ama ilk motorum ve cok heyecanlıyım o yüzden en kücük seyde yanlıs yapmamak icin size bas vuruyorum bu da metehanın cok gözüne batmıs olacak ki böle bi konu acma geregi duymus
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)