cbf 500 fazerden önce almak istediğim motordu,bana kalırsa karbüratörlü değilde enjeksiyonlu bi motor alsan daha iyi edersin.
cbf 500 fazerden önce almak istediğim motordu,bana kalırsa karbüratörlü değilde enjeksiyonlu bi motor alsan daha iyi edersin.
FAZER 600 S 2
KARA PANTER.
600 daha güzel duruyo bence..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
güzel makina, sorunsuz, oturuşu sürüşü çok zevkli.şikayetim olan bir konusu olmadığından anlatacak fazla bir şeyde yok.bin rahatına bak bir makina
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hakkında hiç şikayet olmayan sorunsuz motorlardan biri.Ayrıca iki silindir olduğundan fazla yakmaz.Ancak kawasaki er6'lar da çift silindir ayrıca enjeksiyonlu.Onu da düşünebilirsin.Geçenlerde bi tanıdığım 7.500 Liraya cbf500 almıştı.Ancak kaç km'dir , kaç modeldir detayını bilmiyorum.Ön tarafa siyah bi cam takmış , karşıdan gelirken cbf600 sandım.Çok güzel sorunsuz motor.Güç olarak da kesinlikle yetersiz kalmaz.Tam uzun yol motoru.Hem de fiyat olarak uygun.Ancak enjeksiyonlu motor dersen fiyat olarak daha fazla ödemen gerekecek.
dün metehan hocamız gene beynime girdi HYSOUNG 250 naked al diyor
Ailem zaten motora karşı oh sattın kurtulduk diyor ) haberleri yok büyük makineye geçeceğimden..
CBF 500 kullanan arkdaşlar tşk. ederim, herkez motor hakkında bir yorum yapıyor ancak kullanan kişilerin yorumları kesinlikle daha doğru olduğnu düşünüyorum
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
CBF 500 varken gidipde HYSOUNG 250 naked alınmaz.Yakıt olarak elbet uygun olur ama aynı keyfi alamıyacağın kesin.Büyütmüşken biraz büyüsün motor.150 ile 250 arasında çokda fark olmağını düşünüyorum.Aradığın fiyat aralığında CBF 500 biçilmiş kafdan bence.Hem hızı hem torku hem görünüş.Paran yetiyorsa Elbet ER6-N almanı öneririm.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Gelde bunu metehan hocamıza anlatt topa tutuyor beni )
şaka bir yana sahibinden i tarıyorum, 10 liraya kadar fiyatlar düşüyor sezonda bitmek üzere inş. sıkı bir japon alıcam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 AM ----------
ER-6 gerçekten yakışıklı ama fiyat olarak beni üzecek rakamlarda
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
merhaba ,
3000 TL bütçeye motor alıcam diye başladım ,
sonra 4000-5000 TL aralığında hYosung bakmaya başladım,
en sonunda ER-6N aldım ...
Evet bütçeyi zorladım ama, sürmesi zevkli , keyif veren, motoru daha çok sevdirecek bir arkadaş edindim kendime...
2 yıl sonra alacağım motoru şimdi aldım aslında...
motor olarak sorarsan hiç düşünme derim, ancak bütçe herkesin kendine göre...
Ben güvenlik ekipmanını tam aldım, kaskoda yaptırıyorum , ve hatta 2 haftadı eğitimdeyim
Cebim boşaldı ama içim güven ve mutlulukla dolu.
bunuda zamanla paraya çevireceğimi biliyorum.
Kaza yapıp hastane masrafı vermeyeceğim , durduk yerde motoru devirip servise vermeyeceğim ve hatta çalınırsa tüh deyip derdime yanma bedeli olarak bu parayı gömmeyeceğim.
güvenlik,kasko,eğitim , alım satım masrafını düş derim, kalana motor bak...
sevgiler,
Kaan
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
10milyar ayırdıysan zaten baktığın motor aralığıda artmış demektir.2silindir er6N o fiyat aralığında bulabilirsin.Eğer onu alamazsan dediğim gibi CBF 500 al.250cc ye para verme derim.kawa er-5 yada suzuki gs500 bak diyeceğim ama onlarada cbf 500 varken bakmaya gerek yok.Eğerki CBF 500 alacak paran varsa.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
kardeşim sen al cubuf 500 ü rahatına bak derdi yok tasası yok bakımını yap peryodik olarak benzinini koy git tek dezavantajı 5 vitesli oluşu ama tork o açığı da kapatıyor 5000 liran var 4000 daha kredi çek 8000 e temiz bi tane bul geri kalan 1000 le de korumalar falan filan anca yeter. emin ol çok yeterli bir makina tatmin eder seni
Master of Davar
er-5 düşünülebilir bence. çünkü kesene de uygun. sağlam makine olduğunu biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)