125'lik bir motorun ne kadar az yaktığını bir ev hanımına nasıl anlatırım?
-
14 Ağustos 2009, 22:08
neden bunu anlatma ve inandırma geregi duydun önce bunubelirtsen yurdum insanından daha mantıklı cevaplar gelecektir. konuya cevap yazan arkadaşlar alınmasın yazdıklarınızda mantıklı ama kadınlara bi laf anlatmak deveye hendek atlamak gibidir.hele birde konu ilgialanına girmiyorsa filozof olup düşünerek ölçüp biçerek anlatmak lazım.
Reklamlar
-
14 Ağustos 2009, 22:31
Her motora benzin aldığın da eve dönüşte bir demet çiçekle dön ve benzinden artanlar
ile sana aldım ve bunu bir kaç kez tekrarlar isen olay tamamdır sorun çözülmüş olur.
-
14 Ağustos 2009, 23:33
Ben geçen hanımla git gel toplam 100 km'lik bir yolculuk yaptım.Otobüse 6'şardan 12 TL.Metroya 2'şer den 4 TL ödedik.Toplam 16 TL.Bide dönüş var.16 TL daha eder Toplam 32 TL.Ben hanıma aynı yere benim cbf150 ile 10 TL'ye iki kişi gidip gelirdik deyince gayet kolay bi şekilde anladı.Elma armut örneği vermeme gerek kalmadı.Uygulamalı olarak yol masrafı hesabı yaptık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
arslanfb adlı üyeden alıntı
Her motora benzin aldığın da eve dönüşte bir demet çiçekle dön ve benzinden artanlar
ile sana aldım ve bunu bir kaç kez tekrarlar isen olay tamamdır sorun çözülmüş olur.
Bu da anlatmanın en masraflı yolu oluyo bence.
-
14 Ağustos 2009, 23:43
-
14 Ağustos 2009, 23:50
Moderatör
Kadınlara dert anlatmak mı? Dünya'daki imkansız olan tek şey kadınları anlamak, en zor olan şey ise kadınlara dert anlatmaktır. 1 sene 4 gün bilmem kaç saatlik evlilik tecrübesi ile sabittir.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
14 Ağustos 2009, 23:52
Spist adlı üyeden alıntı
Soru açık ve net, gerçekten tıkandığım anlar, burdan ankara 500 km diyorum, bir depo ile rahat gidiyor diyorum, yaklaşık 25 lira falan, yok artık o kadar olmaz diyor.. Ki çok düşük rakamlar da söylemiyorum anlatırken, ama yinede anlatamadık derdimizi , motorun yakıt masrafını nasıl anlatacağım ?
anlatamazsın.
-
14 Ağustos 2009, 23:55
niye bunu bır evhanımına anlatmak gereği duyuyorsun yoksa burdakı evhanımı kelımesınden bunu kadınlara nasıl anlatırım yada kadın kısmı ne anlar anlamında soruyorsan vay halıne...burda birçok motor kullanıcısı bayan var ona göre..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
-
15 Ağustos 2009, 00:01
Elde yıkamayla makinede bulaşık yıkamanın farkından başla bence.
küçük hacimli deyip devamını getir...
ben olsam böle yapardım
-
15 Ağustos 2009, 01:28
Moderatör
Az önce yazdıklarımı tekrar gözden geçiriniz fikir veren arkadaşlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
15 Ağustos 2009, 01:44
-
15 Ağustos 2009, 01:55
Çok zor bir soru olmuş ben pas geçiyorumdeveyi getirin atlatayım bariyerden ama kadın ve anlayış konusu..........
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
-
24 Ağustos 2009, 21:34
bir kadının işine gelmiyosa imkansız uğraşmayın vaktinize yazık bi ara gönlünü alırsınız
-
25 Ağustos 2009, 00:11
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Benim 125'lik motosikletim km de 10 kuruş yakıyor. Hadi devirsiz 90 km/saat sabit hızda 0,9 yaksın. Şu 'cup' diye adlandırılanlar da 0,7 yaksın. 500 km mesafede 30 TL altında yakacaklarını zannetmiyorum.
Ev hanımına anladığı dilden konuşursan anlar. Şöyle ki;
- Bak ev hanımı (anne, bacı, hanım vs.) fasulye normal tencerede kaç saatte pişer düdüklüde kaç dk. pişer. İşte otomobille motosiklet arasındaki yakıt farkı da buna benzer.
- Hımmm!?!
Süper bir anlatım
şaka bir yana,125cc bir motosiklet snırım 30,-TL ile 500km yol alır.
Benim DL ile son rekorum yaklaşık 21lt ile 514km...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler