motoru hangi amaç için kullanacaksın bakim
Yüksek Kalite Üstün Performans
Motorun üstünden atlamaya ne var.Dedem bile atlar.Sıkıyosa arabanın üstünden atlasana
ayagımda paten var ve istersen aynı yere araba koy onun ustunden de uçim
Düz yolda yürümeyi unutacaksın!!! Dikkat et Çok güzel bir duygudur, küçükken patenciydik, kaza geçirince bıraktım E5 Den çıkıp kumlu yolda gitmeye çalışınca bütün bilyeler kurumuştu bir gün, cıplak ayakla eve dönmüştüm ne günlerdi yaa...
ohhh kaç defa kafa göz dagıldı benim :D:D:D ama 15 senedir kayıyom durmak yok yola devam :D
akşam yollim istersen.. redbull un hammer marka 4 adet kamyonunun ustunden atladıgım resmi... bu pc de yok eve gidince akşam yollarım
Daha bunun hammer (kendisi öyle yazmış sanırım Hummer olcak) ile yapılmış olanını koycak. Hemi de 4 dene.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
evladım hem motor hem paten , annen baban kızmıyomu , kaskında yok bak , hiç yakıstıramadım
Arkadaş galiba hammerların üzerinden atlarken kaza geçirdi.Şu an kolu alçıda olduğundan yolluyamıyo galiba.
Forum toplantısında oldugundan yollıyamıyo olmasın.
serhatt pazartesi izinliyim bjk de kayalım yine bu arada motor kulllanmayıda ögretirsin artık
Diğer resimler koyma şansınız varsa merak ediyorum
Bence kaymak güzel ama çok zor :(
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Farklı bir amaç yazısını görünce heyecanla açtım topiği.. sonunda hüsrana ugradım
bence farklı bir amaç için motor alınacaksa en uygun motor 600rr dır...
egzozda kuyruk altında tam bel hizzasında
damacanaya asansörde tecavüz eden, tavuğa cinsel istismarda bulunan adamlardan sonra pek bi iyi olur
patenle bunları yapıyosan motorla kim bilir neler yaparsın mct yi bırak al bi cross sen aynı patenle yaptığın hareketleri yaparsın ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 AM ----------
ahhaha sen belliki posta gazetesinde haydar dümeni takip ediyosun bunlar nasıl haberler :D
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)