Slm mondila 100ukh alıcamda bazısı 2006yılında beri kullanıyo çok mennun bazısı 2009un başında almışberbat bu kullanımlamı alakalı yoksa çokmu berbat ben şahsen adama akıllı kullanırım bana ne kadar gider şimdiden teşkkürler.
Slm mondila 100ukh alıcamda bazısı 2006yılında beri kullanıyo çok mennun bazısı 2009un başında almışberbat bu kullanımlamı alakalı yoksa çokmu berbat ben şahsen adama akıllı kullanırım bana ne kadar gider şimdiden teşkkürler.
Senin bilceğin iş kardeşim benimki 2006 model hala kullanıyorum ve çokta masraf açmadı çin malı alcaksan yarı otomatikten şaşmıcan..
bend öle düşündüm scooter alan arkadaşlar berbat diyor mondial alma diyor vallhi kafan karıştı 17,08,09 pazartesi motoru almaya gidicem. inş. daha kafamda soru işareti var bakımları nekadr tutuyor ve kaç kmde bir
valla düzgün kullanırsan sorun çıkarmaz dostum bende mondial alıcaktım babam almadı biraz daha pahalıydı o bende yuki aldım buda aynı bi tek fark var tel cant mondial çelik cant
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
bakarsan bag olur bakmazsan dag olur cok dogru bı atasozu benım rs bır yılını doldurcak allaha sukur ne yolda bıraktı ne masraf actı sende bakarsan motoruna memnun kalırsın
bence mondialden şaşma derim en azından diğer çinlilerden parçası çok
Yüksek Kalite Üstün Performans
çin malını almayın servisçileri zengin edersiniz
Yolver gitsin .
şu sözü tabir ediyim bak :D
MONDİAL AL YOLDA KAL başka bişi demiyorum çine pek bulaşma
alaksı yok 100 kh mondialin en sağlam modellerinden biridir düzgün kullanırsan başın ağrımaz paran kısıtlıysa al kardeşim tavsiye ederim ama paran kısıtlı değilse alma ben haziranın 9unda aldım hiç problemi olmadı
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Önemli Olan Düzgün kullanmak bence
Hepinize çok teşekkür ederim param kıstlı kısıtlı olmasa ybr125 alırım bunla biraz takılayım diyorum ben tam öle düşündüm saten bakarsan bağ bakmassan dağ diye ben iyi bakarım ama yolda yaparım kışıun bile rahat durmam yol yaparım oyüzden sıfır alıcam masrafa giricm taksite başım biraz rahat olsun diye yoksa 2el çok olsun ben genede alayım size çok teşkkürler gene
100 khler biraz sorunlu diye duydum vede şahit oldum.burda bi eleman var asya nın 100lük cup undan aldı daha bi sene olmadı 20.000kmyi devirdi hiç üzerinden inmiyor sorun çıkarmadı haojin-asya 100-8 cup ada bak istersen hemde daha gösterişli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)