Ne düşünüyorsunuz? Köprüyü keselim mi?
Ya utanmadan araba gibi yıllarca bizden aynı geçiş ücretini alırken güzel (o kadar eyleme rağmen) Şimdi de vergi alacaklar. YA nasıl sinir oluyorum. Yakında uzaktan kumandalı arabalardan da vergi alırlar
Ne düşünüyorsunuz? Köprüyü keselim mi?
Ya utanmadan araba gibi yıllarca bizden aynı geçiş ücretini alırken güzel (o kadar eyleme rağmen) Şimdi de vergi alacaklar. YA nasıl sinir oluyorum. Yakında uzaktan kumandalı arabalardan da vergi alırlar
Aslında düpedüz çifte standart
Sizce mecliste kaç tane motorcu vardır?
Gecen sene köprüde eylem yapılmıştı herkez bozuk para verip köprü trafigi kitlemişti cok komikti tonla bozuk parayı gişeye veriyorlar memurda saymaya baslıyordu sonra saymadan almaya baslamisti.
Yazık koca kamynetler ile bir tutuyorlar motorları
motorlardan ucret alınmasın köprü trafiği kalksın
Al benden de o kadar. Burada bile pek ilgilenen yok bu konuyla baksana
DBTYSG
yurt dısında bu tür paralı yollarda motosikletlere uygulanan tarifeyi cok merak ediyorum
Benzin tasarufu ve trafiğin rahatlaması için motorsikletlere çeşitli muafyetler getirilmesi insanlarım motorsiklete özendirilmesi lazım.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
en iyisi aramizdan bi mebus cikaralim
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
kesinlikle bozuk para eylemi tekrarlanmalı
ancak max. sayıda motorcu çagırılmalı
Bu forumlardan adam toplayıp yapıcam merak etmeyin.El mi yaman bey mi görecekler. Birine birşey olduğunda tüm motorcular yanında bitecek. Serserileri de aramıza almayacağız
DBTYSG
Tamam kampanya kararı alınmıştır.
Siteye bu konu hakkında bir anket ekleyelim ( Ne olabilir? )
Farımda açık yolumda açık kampanyasındaki gibi bir slogan ve afiş hazırlayalım , bu konu hakkında çıkmış yazılar varsa çok iyi olur.
Diğer motosiklet konulu sitelerinde buna destek olacağina eminim.
Birileri farkına varsın bu yanlışı düzeltsinler artık.
Ankara dayim ama elimden bisey gelirse yapmaya hazirim. sonuna kadar arkanizdayim arkadaslar.
Beni desteklerseniz Gelecek seçimlerde Adaylığımı koyarım .
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
o resmi kullanirsan tanimam !
BEN de tanımam =)
Sen tanınmama konusunda oy alaacksın NX=)
DBTYSG
aa, bence bu resimle koyarsa adaylıgını kesin birinci : ))))
Konu biras dagılmış toparlıyım, 2005 te alınacak motosiklet vergisi 2004'e çekildi, ben gidip vergi dairesine sordum, benim motor için (Honda CBR600, 2000 model) 37.500.000 Tl imiş, nisan ayında odeniyormuş.
admin bu baslığı değiştirebilirsin aslında 2004 olarak : ))))))))
İhtiyar bu başlık 18-12-2003 yılında açılmış . Biraz erken cevap verdin ama olsun
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)