Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Topik açılan konulara bakın ya Tamamen katılıyorum sorun MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Topik açılan konulara bakın ya Tamamen katılıyorum sorun MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDA
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
delinin biri kuyuya bir taş atmış . . hesabı ..
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
ankara mamaaaaaak
bende kayaştayım
ses verin
haydi kitleyelim topiği
milli eğitim bakanlığı
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
Yaw konu 50 nin 125 i tokatlaması değilmiydi?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
50/125 = 0.4
0.4 x 125 = 50
Demek ki neymiş, neymiş? Asal sayıların toplamının çarpımına bölümüyle ondalık sayıların pi sayısına etkilerinin karekökünün kendi iç çapınına çarpılmasıyla eşitlik bozulmuyormuş. Yani 50 cc > 125 cc bu da demek oluyor ki 50 cc 125 cc'yi tokatlar ayrıca nal toplatır, ayrıca nalbantla akraba yapar.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Balıkesir Bandırma boşver gitsin aldırma der büyüklerimizden Güllü (bir zamanlar öyle biri vardı, hatta Mahsun Kırmızıgül bile vardı alem buysa kral benem derdi amcam).
Neyse konumuza dönelim, bekleriz efem
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sakin ama gurulu bi şekilde ilerliyordu.Habersizdi birazdan yanına yaklaşıpta hava atacak olan hayalbusa'dan.Çevre yoluna çıkmış yol bomboş.Sessiz ve derinden ilerliyordu garip çinli.Daha 2 km kadar gitmemiştiki yanında belirdi çekik farlı japon zengin oyuncagı.Bi ses duydu sonra.
-O bisikleti kaça satıyorlar.
Hiç üşenmeden cevap verdi
-Baba parasıyla alınmıyor bu.Emekle kazanılan paraya satıyorlar.
Atışmalar devam ederken kızıştı ortam birden.Ve....
Başladı yarış.
Hayalbusa kaptırmış gidiyordu.Hiç bozmadı istifini biraz bekledi.Ardından turbo nos derken hayalbusaya yetişti.İnanamıyordu hayalbusa sürücüsü nasıl olurda yetişir derken garip çinli farkı açmaya başladı.
Ertesi gün gazete Manşetlerinde 125 cc ile yarısıp geçemedigi için intihar eden hayalbusa kullanıcısı yer alıyordu..........
Hikayeden çıkan sonuç:
Hayal Kurmak Bedava
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)