Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

öğrenciye hangi cross?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum etrafta çok güzel boş alanlar var, ben de Off-road bi motosiklet almak istiyorum fakat bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok.Sizden tavsiyeler istiyorum ne yapmak lazım?Ne almak lazım? bu motosikleti sadece hafta sonları kullanıcam ve ufak tepelerden atlayıp zıplamak istiyorum.Öğrenciyim tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı CagkaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum etrafta çok güzel boş alanlar var, ben de Off-road bi motosiklet almak istiyorum fakat bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok.Sizden tavsiyeler istiyorum ne yapmak lazım?Ne almak lazım? bu motosikleti sadece hafta sonları kullanıcam ve ufak tepelerden atlayıp zıplamak istiyorum.Öğrenciyim tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız sevinirim
    öğrenci ol yada olma.ne öğrenciler var son model ss lere biniyorlar...
    ne kadar paran var ondan haber ver
    Orgazma Dudak Büktürür

şuan yok seçeneklere göre parada belli olucak

şuan yok seçeneklere göre parada belli olucak
    ama öyle olmaz kii

seçenek olarak 10000liralık modelleri dizsek?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yamaha dt125 çok deli crosstur. ama yeni modelleri mevcut değil.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    arkadaşım cross istion ama bence cbr 125 al çarşıda havanı bassss ( öğrenci için hava atacak motor:p) ama cross diosan cross olsun :d
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öğrenci ol yada olma.ne öğrenciler var son model ss lere biniyorlar...
    ne kadar paran var ondan haber ver
    bizim kampüste var biri 2005 diğeri 2009 1000 rr kullanıyo bir tanesi var dl 650 bi tanesi var x9 ben tabanway... way anam wayy

paran bolsa imkan çoksa eğer honda crf 450 ktm 690 lc öneririm ya da honda xl200 de 3000 ytl falandır ama 2 zamanlı arıyosan orayı başkaları tamamlasın derim
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    şimdi sana yardımcı olmak isteyen ilk bu işten anlayan ben ve bir cok kişi çıkacak tır. ama sen diceksin ki maddi olarak ben şu kadar para cıkabilirim en son bu demen lazım ki. sana önerilerimiz olsun.maximum cıkabilecegin fiyatı söle ,o fiyata alabilecegin en iyi makinayı da biz sana söyleyelim.ok?

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha dt125 çok deli crosstur. ama yeni modelleri mevcut değil.
    fazlasyla katılıyorum

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazlasyla katılıyorum

yaa arkadaşlar adam derseki 7-8 bin yada 9-10000 cıkabilirim derse napacaksını dt 125 mi diceksiniz)) ha derseki 1000-2000 derseki benimde ilk tavsiye edecegim motor dt 125.suanda bizde birkactanede var dt 125 hatta birini 170 cc ye çıkardık şimdi hopluyom makina arazide canavar oldu eskisine göre.ama 2000 in üzerine cıkarsa temiz bir klr 250 de fena olmaz.dahada cıkarsa suzuki. dr 350 falan filan...... ama ilk önce fiyatı bilmemiz lazım yoksa kuru gürültü olacak buraqsı ve olmayada başladı

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    xlr 125... cc sinde başka hiçbir motosikletle kıyaslanamaz.. üstelik çinliler ile aynı fiyatta neredeyse..

Anlaşıldı bir bütçe ayarlayıp konuyu öle açmam gerekirmiş.Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.Ben bütçe ayarlayınca tekrardan canlandırırım konuyu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler