geçmiş olsun....bende yatırdığımda aktı benzin...nerdeyse 2 ltre benzin akmış...asfaltta izi var hala....
geçmiş olsun....bende yatırdığımda aktı benzin...nerdeyse 2 ltre benzin akmış...asfaltta izi var hala....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
=) Ben Hemen Kaldırdım Neyse Heralde Yere Düsünce Nasibimi Almısım Koyun Dısgısı Gbi Kokuyoum Dus Almam Lazım :D:D
Allah aşkına bu şekilde yazmak için çok uğraştın mı ? Çünkü ben okuyamadım, zaten gözlerim cavlamıyor birde senin kurduğun cümledeki eksik kelimeleri tamamlayamadım...
Okan ACAR
seni cesaretinden dolayı tebrik mi etsem, yoksa yaptığın davranıştan dolayı kınasam mı bilmiyorum? bi defa adam ilk motor kullanıyor ve sen hayatında yeni motor kullanmayı öğrenen adama artçı mı oluyorsun? ben bu kadar zamandır motor kullanıyorum daha arkama kendime güvenip artçı almadım. adam normal kullanmayı öğrenmeden bir de sen yük olmuşsun.
bununla birlikte bir yerlerden türkçe ve yazı dersi alsan mükemmel olur. şu yazdıklarını "gönder" butonuna basmadan önce bir kontrol et de bize bulmaca çözdürme...
valla koptum gülmekten)) kale direginden tutmus kaleye girmiş
bi ara kendımı macta zannettım
![]()
çok geçmiş olsun üstat büyük adamsın kale direği falan bi an dedim maç sunumuna geçiyosun galiba diye ama güldüm sayende allah daha büyük kazalardan sakınsın
(P)rofesyonel (İ)stanbul (Ç)ocuğu :)
Önce yazı yazmasını öğren bu nedir böyle kazamı değil mi![]()
hala cevap veriyorsunuz yahu. Bu şekilde yazı nasıl yazılır inanması çok güç![]()
Grand Dink 150cc
anlaşılır bir yazı yazmaya tenezzül ettiğin zaman, bende okumaya tenezzül edeceğim. o zamana kadar by..
Pardon ya.Ben nereye girdim.Motosiklet.net sandım burasını.Birde okumaya çalışıyorum.Heralde yanlışlıkla kazakistanın motosiklet sitesine girdim.Bazı kelimeler türkçe gibi geldi ama yok yok bu türkçe olamaz.Kesin kazakistan sitesi burası.
Allah aşkına bu nasıl bir yazım forum kalitesini düşürüyorsun farkındamısın![]()
benzin akmasının sebebi, benzin tahliye borusundan kaynaklanıyor her yatan motorda karşılaşılan bi druumda bende yaşadım ve çok normal bi durum fren hdroliği bile akabilir ön frenin, keyifli sürüşler...
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
Valla ben senin yaptığın kazadan çok şu bozuk Türkçe'ne üzüldüm.Vah zavallı.Türkçe derslerin boş geçmiş anlaşılan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)