Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Marushin 888 sipariş...

Motovento
    REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Meraba arkadaşlar. Ben Marushin kask alacam diye araştırma yaparken epey açılmışım geçen gün. Bir alman sitesinde çok uygun fiyata "TNT 888NX shivan" model kaska rastladım. Kask acayip bir indirime girmiş. Sitede nerdeyse tüm markaların ürünlerin satılıyor, epey sağlam bi siteye benziyor. Türkiye fiyatlarına göre daha uygun sayılır ürünler genelde ama riske edilecek kadar da fark yok. Ancak bu bahsettiğim kaskın fiyatı 199€ dan 119€ ya düşmüş. Vergi de dahil olarak(altına inc. olarak not düşülmüş). Shippin-kargo ücreti de 29€ türkiye için. Zaten site türkiyeye de hizmet veren nadir sitelerden. Yani bu kask toplamda 320 TL ye filan geliyor. Türkiyedeki fiyatı; 750 küsür TL filan...((

Ben şimdi bu kaskı sipariş etsem (isteyenler varsa birlikte sipariş verelim) kesin gümrüğe takılır. Gümrükten nasıl sorunsuz alabilirim ben bu naneyi?? Bu konu hakknda bir bilgisi olan var mı? Hadi diyelim gümrükte hiç anlayış göstermediler, dedim ki neyse veriyim parasını, vergisini felan...Nekdar tutar yaklaşık, 100TL yi geçer mi?? Hani hesabımda 450 ye bile mal olsa yine iyi.... Lütfen özellikle gümrük hakkında TECRÜBE, BİLGİ ve yardımcı olabilecek YAKINLARI olanlardan cevap bekliyorm.

Site; http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...dhelme-Helmets

Kask; http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Marushin-TNT888NX-Shivan/SubProducts/"Marushin%20TNT888NX%20Shivan-0001"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Custom Cruiser Chopper
    Fiyat İyide Cesaret İster Yurt Dışından Sipariş Vermek. Ben Hepsiburadadan 25 tl ye Sis Farı Bile Sipariş Veremiyorum

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    ödenilen ücrete göre fazla ses alan bir kask, çene kısmı için bir aparatı var ücretli.
    uzun süredir kullanıyorum dış görünüşü güzel, sağlamlığını test etmedim (umarım etmem), gürültü oranı yüksek. ben baktığımda yurt dışında 150 euro civarında idi renkli vizör ile beraber. alternatiflere de bak. hatta tanığın birisinde var ise dene.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ödenilen ücrete göre fazla ses alan bir kask, çene kısmı için bir aparatı var ücretli.
    uzun süredir kullanıyorum dış görünüşü güzel, sağlamlığını test etmedim (umarım etmem), gürültü oranı yüksek. ben baktığımda yurt dışında 150 euro civarında idi renkli vizör ile beraber. alternatiflere de bak. hatta tanığın birisinde var ise dene.
    Bu çene altı aparatını alınca ses/gürültü oalyı hallediliyor mu peki?? Yurt dışında tanıdığım yok neyazıkki. Sipariş etmeyi düşünüyorum. 119€ iyi bir fiyat üstelik siyah vizor de hediyeli

Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım Sana Shoei XR- 1000 modelini Tavsiye Ederim.
    bu model çarpışma testinde pek de iyi puanlar almamış

http://dft-1-sharp.eduserv.org.uk/se...ice=0&x=29&y=4

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Bir firmanın Euro=TL kampanyasında aynı kaskın gümüşünü 280 TL'ye almıştım. Rahat bir kask buğu kesinlikle yapmıyor, kıyaslama yapacak başka bir kaskım olmadığı için ses konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ancak iç kısımları çabuk yıpranıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

Alıntı ushuaia adlı üyeden alıntı Mesajı göster

valla bu testlere pek de inanmamak lazım. tnt 888 4 yıldız alırken, daha düşük fiyatlı alt modeli 5 yıldız almış. Nasıl oluyor anlamadım...

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ushuaia adlı üyeden alıntı Mesajı göster

çarpışma test leri kaç km de yapılıyo biliyomusun hiç birinin 70 üzeri garantisi yok zaten ..tabi ben devamlı 70 altı 50 km lerde gidiyorum diyosan o başka..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    shivan dragon beyaz olanın diyorsun sanırım altın sarısı dragon işlemeli

o kask eski bir kask slikon boyalı mat renkteydi eskiden sonra yeni renk seçeneği yaparak eskisininde fiyatını arttırdılar

kaskın kintaro serisinden arkadaşım aldı ve memnun kaldı denemez
    sürekli vizör tırnakları kırılıyor
    shoei'ye göre ses var çok ve buğuda yapıyor (nolan ve shoei'den sonra kullanıp bakın bence bi daha
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    o kaskın fiyatı iyide pek ucuz bi siteye benzemiyor http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...oon-2-Red-0001 bu linki incelerseniz ne dediğimi daha rahat anlarsınız bizim burada 95 lira olan kasak orada 94€
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani diosnki Bahsettiğim Yırtılar Ve diğer Arkadaşlarn Bahsettiği Ses Ve Buğu Olsun Ama Sağlam Olsn Ozman Böyle bi ikinci ele Bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/shoei_xspi...XQQdisplayitem
    Hocam yanlış anlama yardım etmeye çalışıyosun teşekkür ederim ancak birbirimizi tam anlıyamadığımı düşünüyorum. Ben öncelikle kaskta çok ısrarcı değilim. Ama düşünüyorum. İç kısmın aşınması konusunda hemfikiriz zaten başkaları da bahsetmiş bundan ancak buğu konusunda hem burda hem başka yerlerde olumlu şeyler okudum(yukarıda yazmışlar). Kask türkiyedeki fiyatının karşılığını zaten veremiyor ancak benim bahsettiğim fiyata nasıl olur, uygun olur mu amacında açtım konuyu. Fiyatını da düşünerek değerlendirirsek sanki rakiplerinden önde gibi geldi bana. Ama çok fazla kask tecrübem de yok hani. Birde önerdiğin kaskı anlıyamadım hiç!! Hem sağlam olsun diyosun hemde 2.el öneriyosun. Hadi güvendik, inandık diyelim o kısımları aştık tamm ama ben nasıl veriyim 900 küsür milyon bir kaska??

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yanlış anlama yardım etmeye çalışıyosun teşekkür ederim ancak birbirimizi tam anlıyamadığımı düşünüyorum. Ben öncelikle kaskta çok ısrarcı değilim. Ama düşünüyorum. İç kısmın aşınması konusunda hemfikiriz zaten başkaları da bahsetmiş bundan ancak buğu konusunda hem burda hem başka yerlerde olumlu şeyler okudum(yukarıda yazmışlar). Kask türkiyedeki fiyatının karşılığını zaten veremiyor ancak benim bahsettiğim fiyata nasıl olur, uygun olur mu amacında açtım konuyu. Fiyatını da düşünerek değerlendirirsek sanki rakiplerinden önde gibi geldi bana. Ama çok fazla kask tecrübem de yok hani. Birde önerdiğin kaskı anlıyamadım hiç!! Hem sağlam olsun diyosun hemde 2.el öneriyosun. Hadi güvendik, inandık diyelim o kısımları aştık tamm ama ben nasıl veriyim 900 küsür milyon bir kaska??
    bi söz vardır
    hayatına ne kadar paha biçebilirsin?
    diye umaırm en kısa özeti olmuştur bu arada marushini ucuza gelmiş olabilir ama vizör sorunu var sürekli olarak kırılıyorlar çok nazikler 888 serisinde ses problemi var boyun bağı hatırladığım kadarıyla çiftd halka ama shoeiye göre bakınca rahatsız ediciymiş (2sinide ole deneme fırsatım olmadı ama çevreden gelen yorumlar bu şekilde)
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi söz vardır
    hayatına ne kadar paha biçebilirsin?
    diye umaırm en kısa özeti olmuştur bu arada marushini ucuza gelmiş olabilir ama vizör sorunu var sürekli olarak kırılıyorlar çok nazikler 888 serisinde ses problemi var boyun bağı hatırladığım kadarıyla çiftd halka ama shoeiye göre bakınca rahatsız ediciymiş (2sinide ole deneme fırsatım olmadı ama çevreden gelen yorumlar bu şekilde)
    Ben de böyle bişeyler(cevaplar) bekliyodum, yazmayı unuttum aslında. Hayatımıza paha biçilemez emin ol. Aynı fikirdeyiz. Zaten bu yüzden canım çıktı araştıma yapmaktan. Sadece "sharp" testlerine baksam LS2nin 5 yıldızlısını alır kurtulurdum. Araştımak iyidir. Ancak ben dedim ki "Nasıl vereyim 900 küsür..." Yani anam babam, açık ve net NASIL vereyim okadar parayı, nerden bulayım?? Vermem demedim ki orası ap ayrı bir tartışma. Üstünü sen tamamlarsan alırım ama...

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Yurtdisindan aldigin urunler icin vergi (o ulkenin KDV'si) odemiyorsun... aklinda bulunsun... Urunu aliyormus gibi odeme sayfasini acip, adresini Turkiye olarak girip kontrol etmeni tavsiye ederim... Eger soyledigin fiyata vergi dahilse, fiyat daha da dusecektir Ote yandan senin durumunda gumruk vergisi vs. ne olur onu bilmiyorum...
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı _alp_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurtdisindan aldigin urunler icin vergi (o ulkenin KDV'si) odemiyorsun... aklinda bulunsun... Urunu aliyormus gibi odeme sayfasini acip, adresini Turkiye olarak girip kontrol etmeni tavsiye ederim... Eger soyledigin fiyata vergi dahilse, fiyat daha da dusecektir Ote yandan senin durumunda gumruk vergisi vs. ne olur onu bilmiyorum...
    Bu bilgi iyimiş işte, sağol hocam. Bir bilen bulsam yapışcam zaten yakasına..

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    arkadaşlar yazlabilecekleri yazmışlar.
    vizör kısmına değinmeyi unutmuştum evet iki tane siyah vizörün kulakları kırıldı.
    çenealtı aparat sesi keser mi ? inan bilmiyorum almadım çünkü.
    ses konusu çok can sıkıcı özellikle bu kadar para verip aldığın bir kaskta böyle bir sorun yaşamak insanın canını epey sıkıyor.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Dostum yurtdışından sipariş vereceksen, mumkunse kutusuz ve faturasını 100€ altında şirket adına olmayarak isim adına yollatr ve gift yani hediye olarak da işaretlet ;)
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler