Kardeşim şimdi sana forumu araştır oku falan diyolar ya , okumakla olmaz bu iş.Peki nasıl olur dersen.Öncelikle git kendine bi tane 150 cc ya da 250 cc başlangıç motoru al ve kullanmaya başla.Bu arada bu forumda katılımcı olarak takıl.Motorun ne olduğunu öğren.En az bir sene başlangıç motorunu kullan ve bu foruma sürekli takıl.Daha sonra üst cc'ler hakkında bilgi al.Sana en uygun motor hangisidir bunu kafanda belirlemeye başla.Bu arada eğitimlere katıl.Sonrası sana kalmış.Ancak bütün tavsiyelerimize rağmen gidip de 600 rr alıp motorculuğa onunla başlarsan ilk önce çevrendekilerle vedalaş , ondan sonra bin o motora.
coq yazılarınızı gördüğümde genelde okumaya çalışıyorum. Yazılarınızın bir çoğundan Türkçe'ye verdiğiniz önem belli oluyor. Kullandığınız Türkçe'yi ve Türkçe'ye verdiğiniz değerden dolayı sizi takdir ediyorum.
Bir de Türkçe karakterler içerden bir klavye alırsanız hiç bir eksiğiniz kalmayacak galiba yurtdışında yaşıyorsunuz, eğer yoksa orda, burdan yardımcı olmaya çalışalım
Tasinabilir aygit diye çevireyim.(portable)
Ordan yaziyorum.
Bu nedenle ek klavye mumkun degil.
Evdeki bilgisayarim için ozellikle Turkiye'den bir klavye getirdim ama is yerim için kullanabilme sansim yok.
Genellikle de isyerimdeyim.
Ancak onemli ve uzun bir bilgi içeren metinler yazacaksam, usenmeyip eve gidip oradan yazmaya çalisiyorum.
Yine de ilgin için sagol.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Arkadaşlar Doğru Haklısınız Boşuna Heves Etmişim En İyisi Başlangıç Motoru Almak. benim düşündüğüm Marka Honda, model olarak cbr 125 başlangıç için uygunmudur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------
Topicleri iyice okudunmu arkadaşım Biz Nereye Geçtik Sen Nerdesin
[B][COLOR="Red"]HeRGüNüNü SoN GüNüNMüŞ GiBi YaŞa[/COLOR][/B]
Yanlız arkadaşa CBR 600RR ın manuel olduğunu hala belirtmemişiz!(6vites yazılmış ama manuel yazılmamış) Tamm konu çok dağıldı ama çok da üstüne gidilmiş bu CESUR! arkadaşın. CBR 125 başlangıçın ta kendisi olur senin için(benim görüşüm). Daha fazla yardımcı olabilrisek ne mutlu, sen soru sormaya devam et. Ama önce biraz araştırma yap. Madem bunca zamandır motor hastalığın var, hiç mi okumadın, karşılaşmadın Race motorlar nedir de değildir...
La bi durun olm ya yeni müşteri gelmiş kaçırıyosunuz ... Müşteri velinimetimizdir.. buyrun efem soruları alalım ..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------
coq al gülüm bunu bak poket bu istediğin yere taşıyon mobiline bağlıyabiliyon türkçe metin desteğide varmış nolsun daha
http://www.ikincielim.com/iel/Detay?ilanno=7456
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
O klavyeyle ben ancak;
+1
bravo
aynen falan yazarim.
Benim gibi yazi gevezesi adam onu kullanmaya kalkisirsa,ikinci satirda duvara firlatir.
Turkiye'den laptop için bir klavye ismarladim.
Kablosuz cinsten olursa iyi olacak.
Fakat ismarladigim adam henuz daha klavyenin ne oldugunu sormakta.
Onu tarif edebilirsem, kablosuzunu da bulur insallah.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
lan amma güldüm hee :D iyiymiş wallah birader.
otomatik bi 600 RR dururmu yha
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
senn cbr 600 için önünde uzunca yıllar var arkadaş en güzeli yazılış cbr 125
millet ölmeye ne kadar meraklı yahu. 5. kattan atlasanız hayatta kalma ihtimaliniz daha yüksek. hem kızlara havada atılır bak ben 5.kattan atlıyıp ölmeyebiliyorum diye yere çarpınca abartı seste çıkıyo, mis işte
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)