1 hafta boyunca trafik denetimi!
-
12 Ağustos 2009, 13:24
Sadece ehliyet değil,ruhsatsıznız da unutmayın.Geçen gün çevirmeye denk evimin 3 km ötesinde .Ruhsatı çantada unutmuştum.İlk motoru bağlamamız gerek dediler sonradan küçük bir ceza yazmamız gerek falan fıstık derken ikna edebildim...10 kere aynı yerde çevirmeye denk gelmiştim herşeyim tam olduğundan her seferinde yola devam etmiştim ...
Reklamlar
-
12 Ağustos 2009, 13:24
Akileos adlı üyeden alıntı
zaten bizdeki hemen hemen herkez korumasız binmiyo motora...hatta abartıp metrobüse bile kaskla felan binen lerimiz görülmiştür...
kask şart abi... otobüs metrobüs hiç fark etmez
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
12 Ağustos 2009, 13:35
yaşı tutmayan ama motosikleti olan ne yapsın
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
12 Ağustos 2009, 13:42
Sıkı denetim her zaman iyidir.tebrikler
-
12 Ağustos 2009, 13:44
ben ehlıyetımı parasızlık yuzunden cıkartamıom herseyım hazır ama param yok borc ta cok bu gun sabah sanayıye gıttık bı arkadasla ıkımızde de kask vardı hıc cevırme olmıyan yerde cevırme vardı allahtan kask var dıe durdurmadılar bıde burda kask takmıyan cok polıs kasklı gorunce cogu dıo en azından adam kask takıyo canını dusunuo polısı de tınlıo dıo
-
12 Ağustos 2009, 13:55
oturduğum köyde hiç denetim yok ne polis ne jandarma 10 yaşındaki çocuklar motosiklet kullanıyo.benim de ehliyetim yok köy dışına pek çıkamıyordum
ama orhangazi'de ara sıra çevirme oluyo.herşeye bakıyolar.mobilet kullanana bile kask soruyolar.
-
12 Ağustos 2009, 14:08
celıl ybr adlı üyeden alıntı
artçı olsun..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
12 Ağustos 2009, 14:13
Celilim üzülme çevirmelere dikkat et yeter
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
12 Ağustos 2009, 14:20
-
12 Ağustos 2009, 14:24
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
12 Ağustos 2009, 15:09
Geçtiğimiz günlerde egzoz denetimi ile ilgili şeylerde okumuştum. Standart egzozu olmayan motorada ceza kesip bağlamışlar. Egzozundan çok ses çıkarmayı marifet sananlar dikkatli olsun.
-
12 Ağustos 2009, 15:20
az kaldı az yakın zamanda bu uyarılara hıh banane dicem
-
12 Ağustos 2009, 15:25
t.madde adlı üyeden alıntı
ben ehlıyetımı parasızlık yuzunden cıkartamıom herseyım hazır ama param yok borc ta cok
bu gun sabah sanayıye gıttık bı arkadasla ıkımızde de kask vardı hıc cevırme olmıyan yerde cevırme vardı allahtan kask var dıe durdurmadılar bıde burda kask takmıyan cok polıs kasklı gorunce cogu dıo en azından adam kask takıyo canını dusunuo polısı de tınlıo dıo
hiç kaska güvenme derim,ben ful koruma giyinirim motora binerken buna rağmen polis denetimininde çok durduruluyorum.ne gerek var ki sterese girmeye alın ehliyetinizi rahat rahat binin motorunuza.korumada ehliyette kendiniz içindir polis için değil.hala bu zihniyetle motora binen arkadaşlarımızın olması çok üzücü.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
12 Ağustos 2009, 17:24
excellium adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün evimden iş yerine gidene kadar 2 trafik polisi tarafından durduruldum. 1 hafta boyunca sıkı denetimin olacağını ve ehliyetsiz yakalanan sürücülerin hiç affa uğramayacağını belirtti trafik polisi. ehliyetsiz arkadaşların dikkat etmesi,gerekirse ehliyet almadan trafiğe çıkmamalarını tavsiye ederim.
2003 de cevirme sırasında ehliyetim olmadığı için oopark parası hariç 700tl kadar bi para ödedim.. şimdi bu kriz ortamında bu para çok büyük bir para.
yolunuz aydın,kazasız ve belasız günler dinlerim..
umarım ne kadar kasksız ehliyetsiz plakasız dolaşan varsa hepsi yakalanır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------
bikere yakalandım zaten allahtan trafik değildi bide polis tanıdık çıktı
ama elim ayağım boşaldı polis çevirip durdurunca
yunus çevirmesinden kaçabilmek için dimdik bi yokuş çıktım 2 kişi motor nasıl çıktı hayret ettim İstanbulda 1-2 haftadır çevirme pek fazla teşekkürler M.Ali abi
ne desek ki şimdi sana???
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
12 Ağustos 2009, 17:51
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------
duamı ediyon beduamı anlamadım
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
12 Ağustos 2009, 19:25
biz burda kimsenin canı yanmadan (maddi manevi) önlemini almasını istiyoruz. beddua ile işimiz olmaz. bizim işimiz aydınlatmak. benim başıma geldi ehliyeti alana kadar tövbe ettim binmeye. ehliyetsizde kullanırdım. şöyle derdim" paramla değil mi? koy cebine gittsin" ama ne gerek var dimi? keşke bunu ilk önce motoru almadan ehliyetimi alsaydım. inanın bana arkadaşlar yeni motor alacaklara da söylüyorum ilk önce ehliyetinizi alın sonra gidin motorunuzu alın. yaw trafik polisi öcü mü ki kaçayım diyeceksiniz ondan sonra =))
Burgman AN650 ABS Executive
KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR!!
-
12 Ağustos 2009, 19:27
ozan_bursa adlı üyeden alıntı
abi yapma bak yaşı tutmayıp plakalı kasklı dikkatli bi şekilde kullananlarda var lütfen böyle düşünmeyin 2010 ağustos için gün sayıyorum keyfi dolaşmıyorum
-
12 Ağustos 2009, 19:31
excellium adlı üyeden alıntı
senin yerinde olsam 38 saat dişimi sıkar ehliyeti cebime koyduğum zaman binerim motora
başıma geldi ki söylüyorum
korktum gittim hemen karakola birde baktım çıkmış ehliyet sorun kalmadı artık
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
-
12 Ağustos 2009, 19:32
Bence sadece ehliyet için degil kasksız gezenler içinde uygulamalar yapılmalı.
-
12 Ağustos 2009, 20:25
bugüne kadar nerdelerdi. paraya sıkışıp ekonomik kaynak bulamayınca cezalardan medet umuyorlar. sigara yasağı gibi buda ekonomik kaygılar sonucu olan denetimler. yapılmasın demiyorum, yapılsın fakat denetimin sebebi halkın düşünülmesi olsun. halkın sırtından kaynak yaratmak değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler