Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motor Alıcam Yardım

REKLAM ALANI

Öncelikle şimdiden Cevaplarınız için Teşekkür ederim

Motor kullananlara hep imrenirdim. küçüklüğümden Beri. Şimdi Yaş 19 ve Motor almak istiyorum Daha önce Hiç kullanmadım Ne Tavsiye Edersiniz Bana önerileriniz Ne Gerçekten Siz Tecrübelisiniz Benim için Söyleyecekleriniz çok önemli

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı mert1111 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle şimdiden Cevaplarınız için Teşekkür ederim

Motor kullananlara hep imrenirdim. küçüklüğümden Beri. Şimdi Yaş 19 ve Motor almak istiyorum Daha önce Hiç kullanmadım Ne Tavsiye Edersiniz Bana önerileriniz Ne Gerçekten Siz Tecrübelisiniz Benim için Söyleyecekleriniz çok önemli
    yarış motoru al mümkünse 1300 cc böyle 200 beygir 300+ hız gören bişi olsun
    .
    .
    .
    .
    Tabi işin şakası

içinde ne varsa ondan al ilk motorunsa ve canını ve sağlığını düşünüyosan 125 yada 150 cc hırçın olmayan bişeylerle başla.

Ehliyet Kolay Tarafı )

Motosikleti
    My Kawa..
    önce Ehliyet + Korumalar

sonra madem yeni kullanıcısın, ikinci el (yanında bilen biriyle) bi ybr falan bak.. yada cbf.. vitesli zor gelir diyosan scooter bak.. ama vitesli daha zevklidir, scooter rahat ve keyiflidir..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Boy 1.74 kilo 80 Amaç Zevk için Sadece Gezinti Kuryelik felan yapmıcam yani kısa yerlere gidiş için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 PM ----------

Bide şöyle Ayağını üzerine koydugun Scooter tiplerden nefret ediorum Spor Tarz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawa...
    Alıntı RoMe0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce Ehliyetini Al Bence Sonra Alırım Dersen Boşlamaktan Hiç Alamazsın
    layynnnn

Ben şekil bakıom siz özellik tabi öğrenicem bende Honda Cbr 125 güzel netten baktım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 PM ----------

Peki Honda CBR 125 Fiyatları Aşağı yukarı nedir

Fiyat Konusundada bi Fikriniz Varmı Honda CBR 125

Motosikleti
    2009 HONDA BEAT
    kalbinden geçen motor tipi vitesli ? otomatik ?
    otomatik : Honda ßeat 100
    Vitesli : Honda Cbr 125
    [COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
    [COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:

işin Aslı o scooter tipli motorları sevmiorum birasda motorda görüntü istiyorum

yeni başlaya biri için CBR125R uygun mudur ? büyük gelir mi oturma yüksekliği ne kadardır ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler