Teoriyi az önce basardim.. Yuppiiiiiiii
-
10 Ağustos 2009, 11:30
Reklamlar
-
10 Ağustos 2009, 11:35
-
10 Ağustos 2009, 11:41
tebrik ederimdarısı başıma
-
10 Ağustos 2009, 11:46
Sultans adlı üyeden alıntı
tebrik ederim
darısı başıma
Tesekkürler
Merak etme korkulacak birsey yok... Kinderspiel=Cocuk oyunu
-
bu heyecana değer h.olsun
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
geçmiş olsun.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
10 Ağustos 2009, 11:51
hayırlı olsun. bu konuda verdiğin gayretleri hem teorik, hem de pratik eğitimlerini, yorum yapmasam da takip ettiğim için ne kadar gayretli, istekli ve hevesli olduğunu biliyorum, adına çok sevindim...
-
10 Ağustos 2009, 11:56
roman gibi...devamını sabırsızlıkla bekler olduk
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
10 Ağustos 2009, 12:03
-
10 Ağustos 2009, 13:59
Moderatör
Hayırlı ve geçmiş olsun. Bilinçli ve eğitimli olarak trafiğe çıkacaksınız ne güzel.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
10 Ağustos 2009, 14:04
ooo hayırlı olsun gençadam.
gurbet ellerde gelenek ve göreneklerimizi unutmayalım
gönder gelsin baklavamızı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
10 Ağustos 2009, 14:10
Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun.
Hangi soruyu yanlis yaptigini merak ettim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
10 Ağustos 2009, 15:22
Moderatör
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
ooo hayırlı olsun gençadam.
gurbet ellerde gelenek ve göreneklerimizi unutmayalım
gönder gelsin baklavamızı
Aklın fikrin yemek. Obez olacaksın, parmakların klavyedeki tuşlara çifter çifter basacak, motosikletinin son hızı 90'ı geçmeyecek, rampa çıkarken 2. vitesle bile zorlanacaksın. Ye sen habire.
Baklava fıstıklı olsun ayrıca.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
10 Ağustos 2009, 16:35
Hayırlı olsun. Daha önceki yazıları da okumuştum. Alman'lara gıpta ettim doğrusu. Bizde kursa sadece sınav günü gidiyorsun. Adamlar işi ne kadar sıkı tutuyor. Herşey laçka nasıl yaşıyoruz anlamak mümkün değil. Kursa ilk gittiğimde bana bişey öğretecekmisiniz diye sormuştum. Onlarda motor sınavdan bir gün önce gelecek binersin demişlerdi. Devletimin kurs diye izin verdiği yerin imkanlarına, durumuna bak. Çok yazık.
-
10 Ağustos 2009, 18:35
adım geçmiş yukarıda katılayım bari!
remzi66 başından beri izlemekle yetiniyorum (zaten başka ne yapabilirim ki?) almanya'da 10 yaşına kadar kaldıktan sonra 25 yıldır Türkiye'deyim. medeniyet farkını her anlamda gördüm ve yaşadım; asla değişmeyecek olan şeylerden biri de bu forumu ilgilendiren "trafik" mevzusu.
bizim ülkede trafik kuralları tam olarak uygulanmaya başlandığı dönem büyük ihtimal almanya ışınlama kullanan ülkelerden olacak; onu da arkadan ve yanlışlarla takip edeceğiz büyük ihtimal (aklıma cem yılmaz'ın esprisi geldi ışınlama makinesi soğuk yada babanın ışını mı vs)
neyse konudan sapmadan bitireyim. çok güzel çalışmalar yaptın ve paylaştın; bize sadece imrenmek kaldı. ben de dün direksiyon sınavımı verdim. bir scooter ile önce 20 metre düzx gidip sonra gelişte 7 adet huninin arasında slalom yaptım. bu işlem 2 tekrar ile bitti. hepsi bu. artık trafikte motor kullanmaya "ehil" oldum. bundan sonrası tamamen zekama/vicdanıma/bütçeme bakıyorç yani gidip bir hayabusa alıp katliam çıkarsam devlet adına tek bir sorumlu olmayacak! neyse ki haddimi biliyorum; 250 cc cruiser almaktan dahi vezgeçtim artık ybr veya tvs arasından bir seçim yapıcam.
size kalan sınavda başarılar dilerim.
-
10 Ağustos 2009, 21:39
-
10 Ağustos 2009, 21:40
hayırlısı olsun diğer yazılarınızı takıp ettık ama birşeyler yazmamışta olabılırız ama bu stedekı her konu takıp ediliyor okunuyor oradakı uygulamalardan haberimiz oldu sayenızde yani ben ilgiyle izledım
-
10 Ağustos 2009, 21:44
-
10 Ağustos 2009, 21:47
ELINT adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun remzi.
Umarım aynı başarıyı pratiktede gösterirsin.
Tesekkürler.. Pratikten korkum daha cok. Neden dersen..
Senelerden beri araba kullandigim icin hersey rutine olmus benim icin artik.
Bazi seylere dikkat etmiyor insan aliskanlik yani.. Ara sira hocamdan firca yiyorum bunun icin. Benim icin gayet normal ve tehlikesiz seyler onun icin hic normal degil.. Anliyorsun sanirim
-
10 Ağustos 2009, 21:52
[B][I][U]TEK RAKİBİM THY[/U][/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler