Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

cbf 150 için topcase

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arızadan kastettiğim plastik aksamın sarsıntıdan dolayı kırılması durumu. Daha önceki motorumda 3 tane canta kırdım. Hatta biri seyir halindeyken trafik ışıklarında yavaşlıyordum. Bide ne olsun. Arkamdan çanta belime tosladı. Kappaya 20 kg malzeme koyup 1800 km yol yaptım. Başıma böyle bişey gelmedi demek istemiştim. Anlaşıldımı merkez
    akileos anlaşılası çok zor biridir...ama vücud dili harikadır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akileos anlaşılası çok zor biridir...ama vücud dili harikadır...
    Olsun yaw, benim eskiden yaptığım gibi dandik topcase ler kullanmamışsa bi cantanın nasıl sorun çıkarabileceğinide bilmiyor olabilir. No problema

Motosikleti
    shad harbidende dandik bir çanta...detay şu...kappa plastiği esneyebilen plastiğindeki yumuşaklıktan bu sağlamlıkda...shad bildiğin plastik bidonun siyahı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    shad harbidende dandik bir çanta...detay şu...kappa plastiği esneyebilen plastiğindeki yumuşaklıktan bu sağlamlıkda...shad bildiğin plastik bidonun siyahı...
    Sahad aslında çok sağlam plastiğe sahip... Ama bir kusuru var...İşçilik 5 para etmez... Menteşe çivisi hemen çıkıyor... Ayrıca bağlantı aparatıyla 1 ayda boşanıp ayrılmaya karar veriyor.... Anlaşamıyorlar.....

Araya sünger koyup yumuşatıyorum.... Yoksa çok ses yapıyor bağırıp çağırıyorlar...Sesten motoru duyamıyorum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahad aslında çok sağlam plastiğe sahip... :
    la hohoro çok sağlam olması kırılma durumu yaratıyor..önemli olan esneyecek hamur malzeme...motoru düştüğünde hava yastığı gibi koruyor...sadece gidon yamuluyor yan yatmalarda...geçen motor 80 le yere yapıştı...ayna gidon değişti...

çantamın sağı ezik içinde kaldı kırılmadı...5 metre sürüklendi birde...sadece tablası az yamuldu...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    kappa 46 lık çantayı tavsiye ederim,
    98 Beygir.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF250 , GT250r'den sonra tekrar CBF150
    Büyük çantadan korkma derim.CBF150'de sırıtmaz.Benim çanta ufak ama büyütmeye de kim para verecek o kadar.Şimdilik idare ediyoruz.Keşke baştan büyük taksaymışım diyorum.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alacağın en hacimli çanta 40 lt olsun bence
    Shah 40 önerebilirim

Ben kappa 35 kullanıyorum son derece memnunum,motor yan yattığında bile çizikten başka hasar hasar yoktu
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Suzuki GSF 600 Bandit S
    tamam arkadaşlar kappa almakta karar kıldım fakat 46 mı 35 litre mi almak lazım 46 iki kask alacağı için daha kullanışlı fakat emanet duracakmış gibi geliyor bu çantaları kullanan arkadaşlar bir foto eklerse çok sevinirim.cbf 150 kullanıcısı olursa daha çok sevinirim

Motosikleti
    46 çok büyük sırıtıyor...35 uygun...

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı arnold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kappa 46 daha kullanışlı bence.büyükte durmuyor.tabi bütçen uygunsa.yok değil dersen kesinlikle kappa K35..şahsen CBF 150 ile motoru ortala 80 km hızla giderken yan yatırdım ve motor çantanın üzerinde sürüklenmesine rağmen çizikler haricinde hiç bi şey olmadı.SHAD kullanan arkadaşlarım memnun olmadıklarını söylüyorlar.kalite+sağlamlık arıyorsan kappa...
    kesinlikle doğru 40 dan aşağısı küçük .. shad alma kilit makenizmasından tıkırdıyor. ben file bağlıyorum üzerine(lastik ağ da denilebilir) anca ses kesiliyor.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    bende 40 var yetmiyo. kappa değil çok adi krılcak gibi. sen bence paraya kıy 46 filn al. görünüm 35 de taksan 60 da taksan aynı bozulcak. sonuçta büyük al.

Motosikleti
    CBF 150

TOPCASE farklı tasarım ve Alman malı

CBF 150 için Uzun süredir top case arıyorum. Bir yerde buldum SHAD SH29lt. Üst kapağı
    CBF 150 Siyahı gibi parlak bir de küçük, anlaştık ödemeyi yaptık sonra siyah renk kalmadığı söylendi. Sahibinden .com
    aradım yetkilileri dedim aslı faslı olmayan ilanın burada ne işi var ?

Uzatmayayım sonra aranırken MOTOMAX ONLINE sitesinde EYECASE 32 lt. gözüme çarptı. Açma kapama sistemi
    çok farklı otomatik açılan bir çanta.Ve anahtar ile kilidi açtıktan sonra çevirerek açıp kapıyorsun ters tarafa çevirerek te kızağından
    çantayı söküyorsun. 150 TL ve MADE IN GERMANY. Kilit sistemi çok kaliteli, henüz taktıramadım CBF 150 nin arka demiri
    kızağa göre çok kısa. Birde çantanın bağlantı noktalarından yolda ses yapmasından korkuyorum. Bağlantı konusunda püf noktalar
    var mı ?

Sanki CBF 150 arka taşıyıcı demir ya da parça çok güçlü bir taşıyıcı özelliğe sahip değil gibi ?

İlgilenen arkadaşlar YOUTUBE da EYECASE olarak videolarını da izleyebilirler. Sağlam, sade ve
    farklı tasarımlı bir top case....

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alacağın en hacimli çanta 40 lt olsun bence
    Shah 40 önerebilirim

Ben kappa 35 kullanıyorum son derece memnunum,motor yan yattığında bile çizikten başka hasar hasar yoktu

Hazır konu hortlamışken bende Shad hakkında tecrübelerimi paylaşayım.

-Shad 40 kargo oldukça sağlam bir çanta. Pagaso 650'de takılıyken iki kere benim bir kere kendi yatması sonucu , toplamda üç kere yere vurdu. Çizildi ama dağılmadı kırılmadı motoruda korudu. CBF150'de takılıyken bir kere şiddetli düştüm bu sefer daha fazla çizildi ama koruma demirleri olmayan cbf'in hasar almamasını sağladı pek sevindim. Bursa'dan dönerken yaptığım bu düşüşte sabitleme vidaları gevşedi sıkmadan Çorlu'ya kadar geldim. Geldikten sonra iki gün boyunca sıkmadan kullandım. Bir gün aynadan bir baktım arkamdan takla taklaya , uça uça bana yetişmeye çalışıyor. Durdum CBF150'nin avadanlığındaki takımla yeniden montajını yaptım yola devam. Hala sağlam.

- CBF150'de takılıyken resimde görüldüğü gibi üzerine mat , portatif koltuk , çadır gibi birşey bağlarsanız sağlam olmasına sağlam ama aynalar iptal Ybr aynası taktım şimdi ybr aynasıyla denemedim henüz üst bölüme birşey koymayı.

- Kırmızı reflektör bölümünün arkası oldukça boş , şerit led çalışması için fazlasıyla boşluk var , işte örneği

-Yedek parçasına kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Anahtarını Pegaso'nun kontağına uydurabilirmiyim diye kilit göbeğini söküp anahtarcıya götürmüştüm. Yerine takarken iyi sıkamamışım göbek düşmüş. Komple kilit bölümünü 50 liraya alıp taktım.

Şimdilik sadece bu çantayı kullandığım için karşılaştırma yapamam ama en azından bu model hakkında verebileceğim bilgiler bunlar .Cbf150 üzerindeki duruşuda resimlerdeki gibi
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler