Selam çine SELam YAMAHAYA DEVAM
Selam çine SELam YAMAHAYA DEVAM
Çİn işi motosiklet almayın dediğim arkadaşlar, çok önyargılısın deyip sürekli laf söylüyorlardı.
Alın alın alınki bu adamlar hiç iyi malzeme kullanmasın.
Alınki yollar çöplüğe dönmeye devam etsin.
Alınki sevdiklerinizi her yola çıktığınızda görme ihtimaliniz biraz daha azalsın.
Her zaman diyorum bunları alacağınıza ikinci,üçüncü, dördüncü el temiz kaliteli aynı fiyata gelecek motosikletler bakın.
Kimse kendini param yok bu kadar verebiliyorum diye kandırmasın. Aynı fiyata canını koruyabilecek bir motosiklet alabilirsin.
Saygılar...
Grand Dink 150cc
yanlız bu sadece bisiklette olan bişey.Ama arabadaki rot kopması gibi yüksek hızda iken olmazdı diye düşünüyorum.
bunu japonlamı yapıştırmışlarki bole dağılmış
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Aman Allah korusun abi bu çinlilerden herşey beklenir adamlar üşendiklerinden yemekleri bile pişirmeden yani çiğ yiyiyorlar E bu kadar üşenen adamlardan iyi iş yapmaları beklenemez tabiiki...Biraz garip bir örnek oldu ama olsun anlayan anladı..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Ne yalan söyleyeyim böyle birşey bekliyordum.Ama size bir zarar gelmemiş Allahtan.geçmiş olsun.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
ver yansın..
Herkes aklına ve ağzına geleni yazmış.
a) çin malı olabilir,ucuz da olabilir ama HİÇ bir ürün insanın sağlığı daha da önemlisi hayatı ile oynayamaz.
b) TÜM Çin malı ürünlerin Türkiye ye ithalatına izin ve müsaade eden Sanayi ve Ticaret Bakanlığıdır.
c) Çin malı da olsa bir ürünü oluşturan TÜM akşam / parçalar TSE tarafınca test edilerek onaylanmakta, Yani bu ve benzer hayati parçaların kırılması durumunda en etkili kurumlardan biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi ve benzer makamlar test ederek yaptırım yollarını açabilirler.
d) arkadaşın biri servise taş atmış Servis münecimmi kardeşim
Benim motosikletimin şasesi (yan dikme) otobanda hareket halindeyken kırıldı?? ne demeli şimdi...bakıma gittiğimide GÖZ önünde olan bir yerin kırılacağını nasıl görememiş benim servisim mi diyeceğim kaldı ki bu Scooterın kırılam kısmı karenaj altında kalıyor.
Sonuç olarak bence TSE bu tip motosikletleri daha sıkı denetlemeli ve hayati aksamların standardını da yükseltmelidir.
Final olarakta, İnsan sağlığı ile yakından ilgili Tüm çin menşeeli ürünlerin üzerine CE ibare ce numarası vardır nasıl oluyor anlamıyorum çünkü zamanla tümü ya rengini kaybediyor ya da..ya da..ya da....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ucuz etin yahnisi yenmez....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kime anlatçan derdini ...
iki laf et ...hemen başlıyorlar taşlamaya .....
onun için bırakınız kullansınlar ...
bırakınız ......................
bırakınız .......................
bırakınız ........................
....
...
...
...
...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 PM ----------
iyi de ;
peki benim çinlinin durduğu yerde bütün şasi si niye paslandı..?
neden civataları dökülüyordu ?
neden saplaması kırıldı ?
neden elektrik tesisatı ikide bir kısa devre yapıyordu ?
neden elektrik soketleri yerlerinden çıkıyordu ...?
neden akü elektrik kabloları koptu .?
neden sağ arka çanta saplaması kırıldı ?
neden benzin depo su durduk yerde çatladı ?
neden 500 km de zamanlama dişlisi sıyırdı ?
neden 2000 km de rektifiye yapmak zorunda kaldık ..?
neden 1.5 ay parça bekledim ??
neden ?????????????????
made in china
Negüzel demişsin işte arkadaşım o da can taşıyor. Bu yüzden kaliteninde bir alt limiti olmalı. Şimdi bu makinayı yapana, ithal edene, ithalat izni verene, satana ve alana ne demeli bilmem ki.
Geçmiş olsun. Çok daha kötü sonuçlar doğurabilecek bir durum motordan daha ucuza atlatılmış.
zamanında bu konu ile ilgili topic açmıştım.aha da çıktı
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
geçmiş olsun ALLAH korumuş daha beteride olabilirdi
hanı motosıklet hastasıyız kardeşim paramız ancak bu kadar diyoruz ya bence ikici el hariç yeni satılan çin malı scooterler hiçte öyle ucuz değil o fiyatlara ikici el japon alınabılır tabi alacak kişinin peşin parası varsa bu çin malı diye satılan scoteerle ile bazı chopper tarzı motosıkletler ne kadar gördüysem haşat bır durumda ama kullanıcılarıda fark etmemek elde değil
Neyse mesele bu değil mesele bunları bu ülkeye içi rahat bir şekılde getırende ALLAH bilir karlarını yükseltmek için masraflarını düşürmek için ne pazarlık yapıyorlardır adamlarda kurtarsın diye ucuz malzeme kullanırlar bunun örnekleri ülkemizdede mevcut
dengesızlık diz boyu ama kazıklanan hep müşteri ya bir kerede biri cıksın benim halkım benım vatanım ben halkıma sağlıksız ürün satmam sattırmam desın nerde
arkadaşım sana büyük gecmiş olsun yalnız senın yazılarını okuyorum gecenlerdede bır kaza atlatmıştın galıba birde orman yollarında cok gezıyorsun yani eleştirmiyorum sakın yanlış anlama motor bu her yere gider diye birşey yok hepsının kullanım amacı var bilirsin tabi şimdi benım motorum iyi hiç masrafta cıkarmadı ben şimdi bununla kros yapsam bır güne kalmaz bir yeri kırılır scooterlerda biraz dağa taşa bayıra gelmez japonyaya giden bir arkadaşım abi beyaz corapla yollarda dolaş ondan sonra eve gir o kadar temiz diyordu adamlar yolları o kadar düz ve temiz eee modeller oradan kopyalandığına göre yani türkıyede yaşasalardı bu yollaras göre daha farklı üretım yaparlardı . millet te onları kopyalardı . neyse uzun oldu geçmiş olsun
şaşırtıcı Allah korusun hızınızın düşük olması urtarmış sizi
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)