bu motorun markası ney yaa
Şu sözü çok seviyorum bunun üstüne cukkk diye de geliyor.
Ucuz alıcak kadar zengin değilim.
Şu olacak dünyada tüm Ülkeler Sanayide belli bi noktaya gelicek ve ürünleri kaliteli olmaya başlıcak bizim ülkemizde başka bi ülke bulamadığı için ucuza bu tip DANDİK malları kendimiz üretmeye başlıcaz.
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
mondail 150RF motorun markası ben öyle anladım ama bu çinli olduğu için kesin konuşamayacağım geçmiş olsunda ilk daha duyuyorum böyle bişey geçmiş olsun yinede
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
bu ne yaa,şaşırdım.
gecmiş olsun.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
ya benimkide mondi korkutuyor böyle şeyler allah korusun yaaa
mondial Soğutucu satmıyormuydu?
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
şaka gibi motorun kalitesizliği ayrı bence ustanın ustalığına çok laf demeli
3 dakikalık kontrol üşengeçliği bir kişinin hayatından daha önemli olabiliyor
yazık bu insanlığın gidişatına
Kalitesiz olduğunu biliyordumda bu kadarınıda beklemiyordum
İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır:bounce:
çan çin çon
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
motor kalitesizdir tabiriniz olarak çan çin çondur tamam ama herkesin bütçesi kısıtlı herkes ister sağlam kaliteli motorum olsun ama bütçe konusu araya giriyor iki tekerde sonuçta sizin tabirinizle çanda olsa çinde olsa çonda olsa motora saygı oda bi can taşıyor bizi taşıyor yani sonuçta
Fena OLmus Para DeiLDe Kimsenin Canına Birşey olmamıs birde o var ya birisi fena sekilde düşseydi allah korusun ya bişi olsaydı gene de ucus kurtulmussnz Gecmiş oLsn Diorum..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
arkadaş şaka yapmış olmalı.bu nasıl bakımdır.ben birşey anlamadım.
yok yok senin fren lemede sorun
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Dogrudur aynı sey benim arkadasımda basına geldi mondial le bayır aşagı inerken motor ikiye ayrıldı cok sukur arkadas bır kaç sıyrıkla attlattı bu cın mallarına fazla guvenıpte zorlamayın fazla her an herşey olabılır...
Demekki neymiş:
Altımızdaki ucuz Çin motorlarıyla asla limitler zorlanmamalıymış.
Üzerinde can taşıyor bu makinalar, Allah korusun yaa..
diyecek birşey bulamıyorum bu nasıl olabilir???
Ben kaza yaptım maşa yamuldu laztik sıkışmıştı biraz açalım bari laztik dönsün dedik maşayı açamadık böyle birşey olsaydı demekki o maşa bana monte olucaktı
ABS MBS...Ben anlamam..Fren güzelmiş...Nasılda tutmuş kerata....
Bir de çinlileri kötülersiniz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)