arkadaşlar honda activa arıyordum bugün konustum 1950 den 1850 ye düşürdüm, 19000 km de 2006 model, son kasalardan otomatik yanan farları olanlardan servise götürdüm motoru iyi dedi, buraya sormadan almıyım dedim pahalı mıdır iyi midir bu fiyat
arkadaşlar honda activa arıyordum bugün konustum 1950 den 1850 ye düşürdüm, 19000 km de 2006 model, son kasalardan otomatik yanan farları olanlardan servise götürdüm motoru iyi dedi, buraya sormadan almıyım dedim pahalı mıdır iyi midir bu fiyat
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bence pahalı
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
ıllakı actıva alıcam dıyorsan fıyatı bence ıyı,bırde ne amaclı kullanacaksın o da onemlı.150-200km lık gezılere gıtmeyı de dusunursen senı yorar. 125-150cc kymco,larada bak o paralara bulabılırsın.
MOTOR bence bır hastalıktır.
bana pahalı geldi acıkcası daha ucuzlarını gördüüm burada bayagıda temizdi onla uzungeziler nası olur bilmiyorum ama ufak gibi ya motor
Kaliteli ama o fiyata ben olsam sıfır çinli alırdım.Düşün Activada disk fren bile yok.Ben 1 sene Activa kullandım.Dominos pizzada çalışıyordum.Bide 100 cc,uzun yol yapmayı düşünme,hızlı trafikte korkarak gidersin.İyice düşün.
o fıyata ıyı bı ybr alabılırsın
tavsiyeler için sağolun arkadasşlar motoru 1665 e aldım vizesini ben yaptırcam temmuzda geçmiş alımını bugün noterden yaptık, son hız olarak düz yolda 90 gördü sanırım daha fazla yapmaz, motor un dıs kısmı boyanmıs yer yer düzeltmelerde war ama motoruna sağlam dedi götürdüğüm 2 motorcu, , bilen arkadas warmı bundan sonraki resmi süreci kendim mi yapsam yoksa sigortacılara ruhsatı mı bıraksam
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
çok hor kullanıolar o aletleri ya
yarın obur gun sorun çıkarır
ben 40.000 km de activa aldım motor harika . bakımlı , kazasız olduktan sonra motorda problem olmuyor km. bakma , o fiyatada normal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)