ya ben bı 150 hs gordum 98.000 deydı yemın ederım ıkı defa motor yenılenmıs bıde egsoz degısmıs......ıns.bızde goruruz 100.000 falan suan benım rs 5 bine gelıyo
mondial 50 hc almayı düşünüyodum kısa mesafelerde eğlence için ama eğlendirmekten çok süründürcekse hiç bulaşmam beklerim honda today alırım gezerim arı gibi.
bende başlığı görünce 7.000 km'lik bir gezi yazısı okuycam sandım
storm_150 hayırlı olsun nice km lere ben 1 ay önce falan girdim 7 bine her binin resmini çekerim hazır başlık açmışsın bende ekliyim bu arada benim 7 binim sorunsuz geçti tüm bakımlarını kendim yaptım sorun var tabi ama başımı ağrıtmıyor en önemlisi hiç yolda kalmadım ayrıca kullanımım %70 i 2 kişi bu bence çoık önemli bir nokta şuan 7.400 küsür bişy daha orjinal kayışı var üzerinde buyrun scooterim ve km si
buda yolda dikkatimi çeken 150 mondial RF
Nice 7.000 km'lere
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
sağ olun arkadaşlar darısı basınıza
@pritman :abi bu motorla 7000 deil 70 km bile yapılmaz :D
yazıyı ilk 70000 olarak okudum. hatta 20kere tamirciye gittiğini yazmışsın. Bakım dışında çok yüksek bir rakam gibi geldi. Ancak sonra geriye döndüğümde 7000 olduğunu görüyorum. Şaka gibi yani. Güleriz ağlanacak halimize. Çok yazık. Motormu üretiyorlar, origami'mi yapıyorlar. Yine de hayırlı olsun.
Grand Dink 150cc
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)